Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 42. hétben vagyok, egy jó...

42. hétben vagyok, egy jó erős csészényi málnalevéltea beindíthatja szülést? Nem akarom hogy beindítsák.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én a 36.héttől ittam a málnalevelet. Ez nem segít a szülés beindulásában, hanem majd esetleg a tágulásban.

Mikor indítanak? Gondolom már van időpont.

Addig is mássz meg egy emeletesházat, lépcsőzz amíg össze nem esel. Ha hazaértél, ülj be egy kád meleg vízbe. Ha ezen is túl vagy, igyál meg vagy fél liter tonikot (kinin állítólag szülésindító hatású). Ezután egyél meg egy halom fahéjat (szintén szülésindító).

Ha ez is megvolt, mássz rá a férjedre, és szexeljetek roskadásig.

És ha még mindig nem indult be a szülésed, akkor nagyon jól érzi magát bent a babád!

Drukk!

2010. ápr. 23. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:
46%

1.vagyok.

Esetleg olvass utána a bábakoktélnak!!! Sokaknak segített már!!!

2010. ápr. 23. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkétszer indított szülésem volt, ne félj tőle. Bár én is reménykedtem, kipróbáltam mindent, hátha, de nem indult el a babóm...
2010. ápr. 23. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!