Mennyire lehet igaz, hogy a frontok beindítják a szülést?
Figyelt kérdés
39 hetes vagyok, most lesznek frontok, és bár nem bánnám ha jönne baba, mégsem lenne jó mert állítólag sokan szülnek front hatására. És hát nem szeretném ha túl sokan lennénk a szülőszobán, mert akkor még az apát sem engedik be. Szóval arra lennék kiváncsi, mik a tapsztalatok erről.2008. okt. 2. 14:32
1/8 anonim válasza:
Hát én 40 hetes vagyok, és ugy látszik, hogy pl. rám ez egyáltalán nem igaz.
2/8 anonim válasza:
Én is 39 hetes vagyok és úgyanígy érzek, mint te! Holnap (hétvégére) jön a hidegfront, majd meglátjuk!! Írj majd, mi volt...
3/8 anonim válasza:
Szia!
Rásegítenek, az biztos... Mindkét fiam frontnál érkezett. A nagy hidegre, a kicsi melegre.
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
4/8 anonim válasza:
Ja és a másodiknál háromágyas szülőszobára kerültem, de apák ott is voltak, paravánnal volt leválasztva. Jobb volt anno az egy ágyas, de ezt sem vettem észre egy idő után.
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
5/8 anonim válasza:
Szia!
Én 1 héttel túlhordtam, úgy kellett beindítani, pedig nagyon szélsőséges időjárás volt. Szóval nem mindig igaz.
szerintem beengedik az apát, miből gondolod, hogy nem? Nekünk azt mondták, ha sokan lesznek, nem lehet szülés után 2 órát babázni a szülőszobán, mert kell a hely, de egyébként minden más ugyanaz.
6/8 anonim válasza:
én mára vagyok kiirva. Hideg lett, és esik az eső. Reggel óta görcsölök, holnapra már tudni fogom mennyire igaz ez.
7/8 anonim válasza:
Én jó pár forntot megéltem, és túlhordtam 8 napot. Nálam ez nem jött be...
8/8 anonim válasza:
Nálam is egy hidegfront indította be nyáron. A dokim szerint sok esetben ilyen hatásúak a frontok, mert olyankor mindig telt ház van a szülőszobán. Amikor én szültem, akkor is már csak pótágyon volt hely... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!