Ha zavaros a magzatvíz azonnal császár vagy beindítják a szülést?
Szia! Én 10 nappal túlhortam, elfolyt a magzatvizem, ami zöld volt, 40 ezer volt a fehérvérsejt számom, 40 fokos lázam volt, teljesen zárt méhszájam, úgyhogy fél nap nem tágulás után adtak prosztagrandint, néhány órára rá méhszájlazítót, 2 órával később oxitocint meg még egy méhszájlazítót, mintegy 4 óra leforgása alatt kézzel kifeszegették a méhszájamat, mikor már 2-3 órája csak azt hallgattam, hogy nem jön le a baba, így az egy órája tartó tolófájásaimmal 22 és fél óra kínlódás után elvittek végre megcsászározni. Kemény toxémia...
A kislány napokig gyulladásban volt, én 10 napig azt sem tudtam, hogy valaha felgyógyulok-e, nem láttam már az antibiotikumoktól meg a lázcsillapítóktól, a vénasérüléseimtől napokig nem tudtam ellátni a saját gyerekem. A kislányomat a sok hormon miatt még majd 3 év után is petefészek vizsgálatokra hordhatom. Életem legcsodálatosabb élménye helyett a legborzalmasabbal gazdagítottak. És még el sem ismerik, hogy bármit hibáztak volna. Gratulálok Szent Imre Kórház! Köszönöm szépen! (Azt pedig csak a Jó Istennek, hogy a gyermekem él, nekem pedig valami csoda folytán megmaradt a méhem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!