Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindkét gyerekem a kiírt...

Mindkét gyerekem a kiírt napon érkezett. Ez ritka? Másnak volt ilyen?

Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 23:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Első 40+2

Második uh szerint 41,menszi szerint 42+4

A harmadik szerintem egy évig bent marad 😂

A legtöbb ismerősöm pedig a kiírt nap előtt szült.

2016. szept. 18. 20:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert érdekesnek tartom. Ez vajon a ciklussal függ össze, ennyire pontosan 40 hét egy terhesség biológiailag, vagy puszta véletlen?
2016. szept. 19. 10:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Mert, ha puszta véletlen, akkor veszek egy lottót! 😋
2016. szept. 19. 10:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez pusztán veletlen. A férjem ujjongott, amikor mokdta a doki, hogy október 6 a dátum. Mondjuk nem tudja maga sem, hogy miért örült annyira, hogy az Aradi vértanúk napján születne (szerintem csak a hirtelen öröm, hogy baba lesz mondatta vele) és akkor mondta a doki, hogy a gyerekek 85%-a korabban, 10%-a később es 5%-a születik a kiírt napon, így erre fogadást ne kössön a férjem. 😁
2016. szept. 19. 13:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt pont nem tudhatod, hogy pontosan 40 hét, csak körülbelül, akkor sem, ha percre pontos a ciklusod.
2016. szept. 19. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!