Magas vérnyomással küzdök! 32. héttől nagyon ritka, hogy 140alá memjen! 37hetes vagyok! Nincs fogadott dokim! A terhesambulancián folyton riogatnak! Lehet szülni vagy császároznak?
Konkrét normális választ nem kapok,gondolom mert nem pénzeltem egy orvost sem!
140-155közt mozog a vérnyomásom!
Mostmár nagyon félek!
Tapasztalat,vélemény aki hasonló cipőben járt!
Dokit azért nem fogadtam mert augusztusba kezdődnek a nagy szabadságolások!
Nekem dopegytet kellett szedni de kórházban orvosnál mindig magasat mertek.
(Otthon jó volt 130 alatt)
Nekem terminus betoltese után indították a szulest. Ennyi volt.
Nem volt fogadott dokim és a Sote 1ben szültem. Mindig normálisak voltak velem nagyon.
Szia!
Velem is hasonló volt a helyzet, nekem a Dopegyt sem változtatott semmit az értékeken. 160-ast mért a védőnő, még aznap fel kellett keresnek az orvosom, kórházban akkor 178-at mértek.
Befektettek, szerencsére már csak másfél hét volt a kiírt időpontig. (Ha őszinte akarok lenni, akkor hamarabb is előfordult magasabb vérnyomás, de nem mentem vele orvoshoz..)
Ismerősömet is 160-as vérnyomással hozták be pár nappal később, neki az orvosa ennyinél is megindította a szülést, pedig még több mint két hete volt hátra.
Tehát orvosfüggő is, hogy indítanak, vagy csak méregetik a vérnyomást. Ameddig nincs fehérje a vizeletbe és nem tartósan 180-190, addig nem feltétlen tesznek bármit.
Természetes úton szültem, nem tudom közben mennyire ment fel a vérnyomásom, szemem kicsit bevérzett. Nyilván ha szülés közben nagyon magas lenne, akkor közben dönthetnek a császár mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!