Első szülésem lesz, van orvosom, szerintetek mennyire fontos hogy legyen fogadott szülésznőm is?
Nekem volt szülésznőm. Én nem hivogattam semmikor (én is eü-is vagyok,nem volt kérdésem). 37.héten elkezdett szivárogni a vizem, akkor hívtam, hogy úgy néz ki szivárog. Mondta menjek be a kh-ba, odaszól ha szivárog hívják és indul. Így is volt. Hívták és hamar beért. Végig velem volt, csak ő vizsgált. (Az ügyeletes egy durva vadparaszt volt, tágítgatott ujjal mondtam neki h megállapította, hogy szivárog a vizem ennyi elég islesz. Többet nem engedtem, hogy hozzám nyúljon.)
Ha nincs a szülésznőm nem szülök meg. Tudta, hogy nem akarok császárt semmi esetre sem inkább "meghalok" nem haladt a szülés a dokim mondta ha reggel 6-ig nem szülünk akkor császár. Ekkor mondta a Mariannka, hogy akkor most egy EDA. Nem akartam. Türelnes volr, mondta, hogy nem szülök meg az EDA meg kitágít. Kaptam is. És kitágultam. Hajnali 3:18-kor megszültem.
Most is lesz szülésznőm. Most a Maternityben szülök, a dokimat viszem de szülésznőt az ottaniak közül kell választani.
Nekem fontos, hogy csak velem foglalkozzanak. Nem igénylem a társalgást, de ha vmi van akkor azonnal ott legyen ne épp másik anyuka lába közötf matasson.
14hkm
Nekem csak orvosom volt.A sors fintora hogy mind2 szülésemnél ugyanaz a szülésznő volt :( Igaz az elsőnél volt műszakváltás szerencsére 😁
Egyedül szenvedős vagyok én is,Férjem sem volt bent.
Nem bántam meg hogy egyedül voltam,legalább nem zavart senki tudtam befelé figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!