Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet fogadott orvost zavarni...

Lehet fogadott orvost zavarni számomra fontos kérdésben telefonon vagy sms-ben?

Figyelt kérdés
Első babám, így nekem még minden érzés új. Tegnap óta például görcsölget, húzódik, nyilall az alhasam, sokszor már feküdni is kényelmetlen, és szívesen megkérdezném, hogy ez normális-e. Szerintetek zavarhatom, vagy menjek be az ügyeletre?
2010. aug. 9. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fogadott dokim van, és ugye nem kevés pénzt elkér egy-egy alkalomkor. Így én eleve úgy gondoltam, hogy felhívhatom őt, ha úgy érzem valami gond van. Nekem eddig ilyen egyszer volt, éppen rendelt, nem tudta felvenni azonnal, de rögtön visszahívott, amint tudott és egy cseppet sem haragudott, mert kerestem. Szóval szerintem hívd fel nyugodtan. (Sms-sel viszont orvost nem zaklatnék.)
2010. aug. 9. 10:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát persze, jó sok pénzt fizetsz neki. Sajnos az enyémet nem lehetett elérni. Megadott egy számot, de csak az asszisztensnője vette fel. Úgyhogy én ha még egyszer szülnék másik orvost választanék. Ne vigyázzon már ennyire a magánéletére, ha 110 ezer Ft-ot otthagyok neki a 9 hónap alatt!
2010. aug. 9. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem ha megadta a mobilja számát, akkor lehet zavarni, de ne sms-ben, hanem hívd fel. az én fogadott dokim nem adta meg a mobilját, csak a rendelője számát (de hát ott egyhéten kétszer van pár órát...)elég egyértelmű volt hogy nem zavarható.
2010. aug. 9. 10:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom! Az sms csak azért jutott eszembe, mert időpontot is sms-ben kell tőle kérni, mert ugye nem mindig tudja felvenni. De igazatok van, felhívom!
2010. aug. 9. 10:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Hívd fel és kérdezz rá arra is, hogy melyiket szereti inkább, smsben vagy telefonon (pl éjjel sms...)?

Az alhasi nyilallásod teljesen normális, én 15 hetes vagyok és nekem is fáj már 1 hónapja, meg kérdeztem az orvosokat, a 18-20. hétre elmúlik, a méhtartó szalagok nyúlása, feszülése okozza.

2010. aug. 9. 10:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is pont 15 hetes vagyok, sejtem, hogy nincs nagy probléma, de mivel ilyen erős és tartós korábban nem volt ez a húzódás, gondoltam, megkérdezem az orvosom, hogy normális-e. Köszönöm szépen Nektek is a segítséget!
2010. aug. 9. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!