Az Uszokiban túlhordás esetén mikor indítják meg a szülést, ha nincs fogadott orvosom?
Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 12:38
1/6 anonim válasza:
Gondolom minden nap néznek magzatmozgást, szívhangot, meg talán méhszájat. Ha minden rendben akkor nem sürgetik a 41. betöltött hétig, és ez nem fogadott vagy nem fogadott orvos kérdése. Amúgy az Uzsokiban szerintem csupa jó nőgyógyász-szülészorvos van, kivétel nélkül lelkiismeretesek, szerintem ne aggódj.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Még nem tartok ott, csak mostanában annyit olvasok túlhordásról, meg szülés indításról, meg hogy a kiírt napon megindítja valamelyik orvos. Mindenesetre reméljük a legjobbakat. :)
2016. jún. 16. 08:01
3/6 anonim válasza:
Én ugyan nem hordtam túl, sőt a 37. héten szültem. Nem voltak fájásaim és nem tágultam, de folyt a magzatvíz. Reggel 8-kor már a kórházban voltunk és estig vártak, hogy beindul-e. Szóval egyáltalán nem sürgetnek, sőt...
Nekem sem volt fogadott orvosom, mégis több orvos is benézett hozzám időnként. Nagyon elégedett voltam és másodszorra sem fogadnék orvost. Szerintem ne aggódj!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Végül megindult? Minden rendben ment?
Megnyugtató ilyen történeteket olvasni. :)
2016. jún. 17. 18:22
5/6 anonim válasza:
Bocsánat, nem néztem a gyakorit a napokban. a 2. válaszoló vagyok. Nem indultak be a fájások, és mivel nem tágultam plusz fájások sem voltak, viszont folyt a víz, ezért császármetszés lett. DE ezzel is minden a legnagyobb rendben volt! Nekem semmi gyulladás , semmi hasonló nem volt utána. Abszolút úgy éreztem,hogy jó kezekben voltam!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, és jó babázást kívánok! :)
2016. jún. 22. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!