Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindkét gyerekem a kiírt...

Mindkét gyerekem a kiírt napon érkezett. Ez ritka? Másnak volt ilyen?

Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 23:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%

Kèrkedni szeretnèl? Vagy most ezt mert kerdezed? Miben segit itt barmelyik válasz majd? Vagy miben segithetunk?

gyermekek 3% születik meg a kiírt napon és 85% +-2 héttel.

2016. szept. 17. 23:53
 2/15 anonim ***** válasza:
64%

De most ezzel miért kérkedne, 1-es?? :D :D Hát ezen 10 perce röhögök.. tényleg mindenbe belekötnek itt a válaszolók.. Gondolom érdekesnek tartja a kérdező és pusztán érdeklődik, felháborító!!! :D

Nekem a kiírt napon született a gyerekem, már ez is viszonylag ritka, bár a pár hétre rá szülő barátnőmnek is pont a kiírt napon érkezett a baba. Nem ismerek olyat akinek több gyereke van és mind a kiírt napon érkezett.

2016. szept. 18. 00:01
 3/15 anonim ***** válasza:
36%

Pèldákat ìrtam ès Te az elsőig jutottál, egyaltalan nem vagyok biztos ebben. Csak nem tudom mi ertelme ennek a kerdesnek, szivesen valaszoltam , de kivancsi Lennek miert kerdezi vagy mi az igazi kerdes.

Ritka, ennyi biztos!

2016. szept. 18. 00:05
 4/15 anonim ***** válasza:
59%
Ritka, de szerencsès
2016. szept. 18. 01:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ritak igen. Örültem volna ha mindkét gyermekem a kiírt napon születik, lányom a születésnapomra volt kiírva 2 héttel később jött. Fiam május egyre volt kiírva 1 héttel később jött
2016. szept. 18. 06:02
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ritka.

Én a másodikat várom, hat nao különbséggel van kiírva,mint ahogy az első született. Még az is lehet,ugyanazon a napon fog,mint a nővére. Ennél nagyobb véletlen az lenne,ha a harmadik is úgy foganna és ugyanúgy október eleji lenne.

2016. szept. 18. 07:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ritka! Az én nagyfiam is a kiírt napon született, a kicsi viszont 3 nappal a kiírás előtt.
2016. szept. 18. 07:59
 8/15 anonim ***** válasza:
66%

Nekem is meg 2 baràtnömnek is a kiírt napon született nem règ.

Èn kb ek se tudtam kèpzelni, hogy màskor születik, pedig mindenki mondta, hogy ilyen nincs, szinte tuti nem akkor fog. :)

Bàr èn kezdem azt gondolni, hogy a terhessègek zöme pontban 40 hèt, csak ugye sokszor nem tudni pontosan mikor fogant a baba, így ugyebàr az uh gèp becsül az elejèn a mèretböl, meg menstruàciótól szàmoljuk. Mi tudjuk pontosan melyik nap fogant a baba, ès mentruàciótól szàmolva meg 4 nap volt a különbsèg. Elöször a doki is a menzesz alapjàn szàmolt, majd uh utàn korrigàlt ès a dàtum 4 nappal kèsöbbre csúszott. Ez a nap volt pontban 38 hètttel a fogantatàs utàn ès làm pontosan akkor is született.

2016. szept. 18. 08:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
8-as ha csak nem látsz magadba, csak az aktus napját tudhatod, de a fogantatas sose esik az aktus napjára. Min. 1 nap, max. 7 nappal.később történik.
2016. szept. 18. 09:07
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég ritka, mivel +\- 2 hét a várható idő, tehát kiszámolhatod, mennyi az esélye, főleg kétszer. Mondjuk nincs semmi jelentősége, ez csak egy nap a 28 lehetségesből, mindenki másnak meg egy másik nap. Nekem pl. Mindkettő előbb jött pár nappal. Véletlen, ha nem indították.
2016. szept. 18. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!