Mára vagyok kiírva és egyenlőre semmi. Nagyon feszült és türelmetlen vagyok, más így van/volt a kiírt dátumnál?
dec 24 re voltam kiírva
én azon izgultam h ne akkor szülessen meg :D
nyugi ...
simán lehet h még van egy heted vagy több
tudod nem rajtad áll h mikor akar megszületni a gyerek :D
Nekem 37 hetesen elment a nyakdugo. Kepzelheted.. Onnantol minden nap azt hittem, hogy na majd ma. Utana vegre jott a kiirt datum es el is mult.. Hat brutalis volt az utolso 3 het. Nagyon nagyon lassan telt el. Vegul minden gond nelkul szuletett a babank 40+2re. Viszont az igazsag az, hogy akkorra lettem kesz a szulesre en is. 37 hetesen, mikor meglattam a nyakdugot, akkor megijedtem. Az elso fajasnal meg mar ugye 3 hettel kesobb, akkor meg azt ereztem, hogy vegreee, ez aaaz. Szoval en vegul ugy gondolom, hogy nemcsak a baba, hanem en is akkorra lettem kesz a szulesre.
Ne aggodj, csak biztatni tudlak, mire mi holnap reggel felebredunk, lehet, hogy te meg is szulsz. De mindenesetre mar csak napok vannak, keszulj te is a szulesre magadban, a babad is keszul mar. Nagyon drukkolok, konnyu szulest kivanok
Gratulálok!!
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok!!
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!