Erre a hétre kiírt kismamik, hogy vagytok? Más is ilyen türelmetlen? Van valami jel nálatok, hogy kiakarna bújni a pici?
Nekem folyamatosan vannak jóslóim, már megőrülök tőlük:) A doki szerint totál zárt vagyok, kicsit félek, nem szeretném túlhordani. Állítólag a héten front lesz, kicsit bizakodom, hátha megteszi a hatását:)
Vasárnapra vagyunk kiírva.
Sziasztok!
Én ugyan nem a hétre hanem jövő hétfőre vagyok kiírva és ma voltam dokinál, teljesen zárt vagyok, semmi bajom, se jóslók,jó a közérzetem, étvágyam.Talán többet keményedek, más tünetem nincs.
Néha én is elkeseredek hogy csak nem túlhordom!1-2 nap oké, de már két hetet nem szeretnék várakozni.A bizonytalan várakozás a legrosszabb.
Nekem még a jóslóim is elmúltak pár napja. Igaz hogy nem is nagyon ülök egy helyben, lehet csak nem érzem a mozgás miatt. De legalább egy ujjnyira nyitva vagyok, dugó már 6 napja elment.
Remélem ez csak a vihar előtti csend :)Várom már ezt a frontot...
Én szombatra vagyok kiírva. Nálam sincs semmi jele, annak, hogy a kislányunk látni szeretne minket!:)
Holnap megyek POSE-ra, meg jön a front is, talán a kettő együtt segít egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!