Van valaki aki dec 10 körül volt kiirva és még nem szült meg? én már nagyon türelmetlen vagyok :- (! annyira várom már a kisfiunk, de ö lusti! A többi kérdésem lent!
Szia! Én is minden nap jártam nst-re, de nekem nem volt magzatvíz-vizsgálat. 8 nap túlhordás után spontán indult be a szülés :)
Könnyű, gyors, szép szülést kívánok!
nagyon kedves tölled hogy válaszoltál,gondolom akkor már te is aggódtál és türelmetlenül vártad a nagy napot.és neked milyen volt a szülés?mármint mennyire hosszu......stb
minden jót!
Én nem voltam türelmetlen, kirándultunk a férjemmel :) Mivel előre kivette a szabit, volt időnk kettesben lenni :)
A szülés nagyon fájdalmas volt, sokáig vajúdtam, de nem bántam, természetes szülésre készültünk, én sem akartam semmiféle beavatkozást. Arra nagyon emlékszem, hogy vihar volt éjjel, mikor végre megszületett a baba, és hogy nagyon elfáradtam, de minden fájdalmat azonnal elfelejtettem, mikor a mellkasomra rakták :)
Közben lehet, hogy téged meg már benn is tartottak?
Majd írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!