Hogy lehet ezt idegekkel bírni? Olyan türelmetlen vagyok.
Szia!
Én nagyonis átérzem, hogy mit érzel. Az én kislányom a 42. hét előtt két nappal indult el kifelé :) Szombaton született, és ha nem indult volna el a szülés, akkor hétfőn megindították volna.
Nekem még csak jelek sem voltak, mint neked, jóslófájások meg ilyenek. Elhiszem, hogy nagyon várod már, hogy túl legyél rajta, és a kezedben tarthasd a babát, de hidd el, már nem sok idő! Az emberekkel meg ne foglalkozz, nagyon idegesítőek tudnak lenni!
Nemsokára megindul biztos, hiszen ezek már elég jó kis jóslófájások lehettek!
Minden jót, könnyű szülést és jó egészséget kívánok!
szia!
hát én bementem 40+ 4 hetesen 5 percesekkel a kórházba, és onnan már nem küldtek haza. Igaz ott előkészítés után elmúltak nekem is a fájások, de kaptam oxit, és onnantól 1 órán belül meglett a kisfiam. Holnap lesz 2 hetes:) Én mondjuk nem is értem miért hagynak ennyit ráhúzni, én annyi rosszat halottam túlhordásokról, soknak lett ezért vagy azért császár a vége. Én ettől rettegtem nagyon, ezért sem vártam tovább fél órán át voltak 5 perceseim és már mentünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!