Már a 40+4. napom, és még mindig semmi. Aggódom, nem akarok császárt, sem azt, hogy indítsák! Mit csináljak? Sokat sétálok. Nagyon türelmetlen vagyok. Lehet baja a picinek?
42 hét a terhesség, aztán ha még mindig túlhordod, majd szól a doki vmit.
Nem lehet siettetni, és nem is érdemes. A gyermeked fogja tudni, milyen horoszkópot szeretne. És mikor érettt meg a megszületésre, Bízd ezt rá, ne akard máris manipulálni őt!
szia, tudom mit érzel :-)
Az elsőt 12 nappal, a másodikat 13 nappal hordtam túl. Mind a két szülésem természetes úton zajlott, magától indult be és mind a kettő 2 óra alatt megszületett.
Az első 4350 gramm, 53 centi, a második 4650 gramm és 55 centi volt. Fel sem merült a császár. amúgy ha minden rendben van, akkor a 14. napig nem indítanak.
Persze nagyon aggódom,magzatvízvizsgálatom se volt,csak nst-re+vizsgálatra járok 2naponta.Azt hittem,erre már a karomba tarthatom.Amúgy mit várjak?Egy óriási fájdalmat,vagy fokozatosan erősödőt?
Teljesen be vagyok már izgulva,szerintem szülni ennyire még senki nem akart...
Szia!
Sok séta, lépcsőzés az első babánál bevált, a második babám nem kart kibújni, akárhogy próbálkoztunk:) Indítás lett a vége:(, drukkolok, hogy ne kerüljön rá sor ( nekem iszonyatos volt)
Könnyű , gyors szülést Kívánok Nektek:)
Én 8 napot hordtam túl, de az fura, hogy nálad nem néztek magazatvizet, azt kéne 2 naponta!!
A baba tudja, hogy mikor kell kijönni, ne izgulj. Én is féltem az indítástól. Beszélgess sokat a babával, hogy bujjon ki, mert várod.
Nekem a meleg fürdő és a szex bevált.
A fájásaim először óránként jöttek 19-24-ig, majd hajnali 3-ig 20 percenként, majd utána 7-8 percenként, erősödtek és hosszabbodtak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!