Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Már a 40+4. napom, és még...

Már a 40+4. napom, és még mindig semmi. Aggódom, nem akarok császárt, sem azt, hogy indítsák! Mit csináljak? Sokat sétálok. Nagyon türelmetlen vagyok. Lehet baja a picinek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:

42 hét a terhesség, aztán ha még mindig túlhordod, majd szól a doki vmit.

Nem lehet siettetni, és nem is érdemes. A gyermeked fogja tudni, milyen horoszkópot szeretne. És mikor érettt meg a megszületésre, Bízd ezt rá, ne akard máris manipulálni őt!

2010. febr. 5. 09:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmi gond az ég-világon! Az én dokim szerint 40+10 napot (!) is várt volna, ha az én fiam úgy akart volna megszületni. Azt mondta, ez még bőven belefér az egészséges kihordási időbe. Az aggodalmad valamilyen szinten érthető, hiszen innentől kezdve már nagyobb az esély, hogy mekóniumos lesz a magzatvíz. Nyugi, az orvosod tudja mit csinál és ha rendszeresen megvizsgálja a vizet, és nincs semmi probléma, akkor még nyugodt szívvel hordhatod a picit a szíved alatt. Csinálni ne csinálj semmit. PIHENJ! LAZÍTS! Az a csöppség odabent pontosan tudja, hogy mikor szeretne világra jönni! Élvezd ki ezt a pár napot, amíg még van időd pihizni, utána már úgysem lesz :) kb. egy hónapig. :) Lehet, hogy még ma este megszülsz! Én is így voltam, semmi előjele nem volt, nem voltak jóslók, nem fájt semmi, halál nyugodtan feküdtem le este, hogy óóóó még van 1 hetünk (a dokim szerint. Ádi szerint pár óra volt már csak hátra). Aznap este megszültem. Úgyhogy izgi ez a pár nap, drukkolok!
2010. febr. 5. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:

szia, tudom mit érzel :-)

Az elsőt 12 nappal, a másodikat 13 nappal hordtam túl. Mind a két szülésem természetes úton zajlott, magától indult be és mind a kettő 2 óra alatt megszületett.

Az első 4350 gramm, 53 centi, a második 4650 gramm és 55 centi volt. Fel sem merült a császár. amúgy ha minden rendben van, akkor a 14. napig nem indítanak.

2010. febr. 5. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi a valószínűsége, hogy bármi baja lenne a kicsinek! Én pont 7 nappal hordtam túl a lányom, és én is nagyon türelmetlen voltam. Az aggodalmaim hasonlóak mint a tieid! Nyugalom és türelem! A nagy séták nagyon jók! Fogd meg a párod kezét, és menjetek el kikapcsolódni valahova! Élvezzétek még a kettesben létet! Az én lányom úgy indult el, hogy beígértek neki másnapra egy indítást! Könnyű és gyors szülést kívánok neked!
2010. febr. 5. 12:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Persze nagyon aggódom,magzatvízvizsgálatom se volt,csak nst-re+vizsgálatra járok 2naponta.Azt hittem,erre már a karomba tarthatom.Amúgy mit várjak?Egy óriási fájdalmat,vagy fokozatosan erősödőt?

Teljesen be vagyok már izgulva,szerintem szülni ennyire még senki nem akart...

2010. febr. 5. 12:57
 6/8 anonim ***** válasza:
malnalevel tea, szex, seta, drukkolok, hogy ne kelljen beinditani!
2010. febr. 5. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Sok séta, lépcsőzés az első babánál bevált, a második babám nem kart kibújni, akárhogy próbálkoztunk:) Indítás lett a vége:(, drukkolok, hogy ne kerüljön rá sor ( nekem iszonyatos volt)

Könnyű , gyors szülést Kívánok Nektek:)

2010. febr. 5. 14:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 8 napot hordtam túl, de az fura, hogy nálad nem néztek magazatvizet, azt kéne 2 naponta!!

A baba tudja, hogy mikor kell kijönni, ne izgulj. Én is féltem az indítástól. Beszélgess sokat a babával, hogy bujjon ki, mert várod.

Nekem a meleg fürdő és a szex bevált.

A fájásaim először óránként jöttek 19-24-ig, majd hajnali 3-ig 20 percenként, majd utána 7-8 percenként, erősödtek és hosszabbodtak is.

2010. febr. 5. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!