Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor jobb szülni? Nyáron,...

Mikor jobb szülni? Nyáron, vagy télen?

Figyelt kérdés
Én még csak most teszteltem pozit, és minden foglalkoztat. Ha minden igaz, akkor december végére, január legelejére fog jönni a babám. Mik a tapasztalatok? Mikor "jobb" szülni? És a babának, mi a jobb? Ki hogy élte meg esetleg?
2010. ápr. 23. 08:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Hát akkor gratula!!!!!

Jó egészséget, szép napokat, kitartást, sok örömet....stb.

Nagyon jó lesz meglátod, még a nehézségek ellenére is.....

:) (a tavasszal szülő anyuka voltam, asszem a második válaszoló)

2010. ápr. 23. 16:13
 22/29 anonim ***** válasza:

Dehogy a második :)

a 8:58-as , bocsi

2010. ápr. 23. 16:14
 23/29 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2010. ápr. 23. 18:12
 24/29 anonim ***** válasza:
Kisfiam februári. Én mindég azt mondtam, hogy nem akarok nyáron 40 fokban 8-9 hónapos terhes lenni.
2010. ápr. 23. 21:43
 25/29 anonim ***** válasza:

én is nyáron akartam volna szülni, de végül januárra érkezett meg a kisfiam. Az volt a legjobb az egészben, hogy semmit sem érzékeltem a télből. A kórházban k...rva meleg volt, amikor hazajöttünk, akkor pedig kínosan figyeltünk arra, hogy meleg legyen. Így mikor mindenki panaszkodott, hogy milyen hideg volt a télen, én csak meresztettem a szemem, mert semmit sem érzékeltem belőle. Olyannyira, hogy Apa látogatásakor anyuéknál (1 hetet a kórház után kénytelen voltam ott tölteni a picivel) egy szál cuccban kísértem ki a hóban a férjemet a kocsihoz, és még jól is esett a hideg. Mire észbekaptam, március elején, már hétágra sütött a nap. Állítólag a tavaszi vagy őszi babák a legerősebbek egészség szempontjából, de végülis az én kis fütyőmnek sincs semmi baja, sőt, szereti, ha nem 25, csak 21-22 fok van a lakásban.

(A)

2010. ápr. 24. 10:16
 26/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok a pocaklakodhoz!

Nekem 2 lányom van,egyik áprilisban,másik májusban született. Jo,hogy hamar ki tudod vinni,mire megtanul járni újra tavasz van,nem kell neki az overállban csetleni-botlani. Hátránya,hogy a gyümölcsök adása idején tél van,így rá voltam szorulva a bébiételekre.

Másodikat terveztük tavaszra,hogy a nagylány ruháit tudjuk használni.

Jo egészséget!

2010. ápr. 24. 12:15
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Szülni mindig jó,de ha választani lehet,akkor tavasszal,március végén,áprilisban.

Mivel kicsi a választási lehetőség (tél vagy nyár),inkább nyár /már szültem nyár közepén,tavaly július 2-án-/ és jobb,mert nem hamarabb ki viheted a levegőre, nem fázik meg a kicsi,nem kell annyi ruhát mosni...

:)))

2010. ápr. 24. 15:12
 28/29 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!:)
2010. ápr. 24. 15:50
 29/29 anonim ***** válasza:
Én negyedszer fogok szülni. Most júliusban. Mindig úgy terveztük be, hogy tavasziak legyenek (április, május), ebből 2 május, 1 június, és most lesz júliusban. Szerintem bármikor is szül valaki, élvezi a picúr társaságát. Én egyszerűen szerettem volna, ha jó időben születnek, kevesebb ruha kell, többet lehet kint a pici, csicseregnek a madarak... :-)
2010. ápr. 24. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!