3 vagyí4 kerekű babakocsi a jobb? (Télen hóban, nyáron rossz aszfalton, járdán)
Figyelt kérdés
Vettem egy szuper drága babakocsit a felfújható kerekűből,és semeddig sem bírta a kereke.Gondoltam eladom,és veszek egy másikat,de megint csak ott tartok,ahol a terhességem közepén,hogy milyet is vegyek?abc design-t néztem a 3 tech-et,de félek,hogy télen elakadunk a hóban.Nem kicsik a kerekei?Meg azt sem tudom hogy viselkedik hóban a 3 kerék.2010. okt. 17. 16:55
1/2 anonim válasza:
Nekünk 4 kerekű volt,felfújhatós.Nekem semmi gondom nem volt vele.A rossz aszfalton kifejezetten jó volt,mert a kerekei elnyelték a huplikat.Azt nem tudom,hogy milyen a 3 kerekű,de gondolom hogy ingatagabb.Menj be a boltba és próbáld ki.
2/2 anonim válasza:
szia. nekűnk 6 kerekű babakocsink van. de hoban könnyen lehetett tolni. megvoltam vele elégedve!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!