Most 3,5 éves, 5 db kép van fent róla, úgy beállítva, hogy csak ismerősök láthassák.
2016. szept. 3. 22:16
12/19 anonim válasza:
Természetesen igen. Ha már van, használjuk is ki a lehetőségeket. Fényképpel és kb. ilyen szöveggel :íme itt van, XY megszületett.
2016. szept. 4. 00:07
13/19 anonim válasza:
Ki fogom írni,ahogy az elso kettonel is tettem..normalis képet rakok fel,megerkeztem szoveggel,nevvel..amugy vicces ez,hogy itt senki nem rak ki semmit..en valahogy nem ezt tapasztalom..egyebkent meg biztonsági beallitasok kozott szerepel ,h kik lathassak a kepeket..esszel is lehet am használni..
2016. szept. 4. 01:15
14/19 anonim válasza:
A férjem annyira boldog és büszke volt, hogy még aznap kitette a képet a fiamról amikor hazaért (persze csak ismerősök láthatták).
2016. szept. 4. 02:47
15/19 anonim válasza:
Nekem nagyon kevés ismerősöm van facen, csak a család és azok az ismerősök akikkel szinte naponta beszélünk, jóban vagyunk. Kiírtam 2 hét után és képet is mellékeltem. Azért akkor, mert akkor jutottam odáig.
2016. szept. 4. 05:59
16/19 anonim válasza:
Elsőnél még nem voltunk rajta a feszen,akkor a Férjem mindenkinek sms-t küldött.
Másodiknál amikor Megszületett kiírta h hány cm,kg,mi a neve.Este rakott 1 képet is.
Mi sem posztolunk sokat.Engem rendesen idegesít ha valaki napi 32367853db képet tesz ki a gyerekéről.
2016. szept. 4. 07:21
17/19 anonim válasza:
3 éves a lányom és egy kép sincs fent róla. Nem is írtam ki a születését.
2016. szept. 4. 14:18
18/19 anonim válasza:
Micsoda kardinális kérdés :D Senkit nem izgat az hogy babád született rajtad meg a családodon kívül. Még a közeli barátokat érdekelheti. Én a lányomat sem tettem ki a mostani babámat sem fogom. Nem hiszem hogy xy akivel kb 10 éve találkoztam majd vezető hírnek veszi hogy szültem. Jól tettem ügyes gyerek vagyok. Ez sosem a babáról szól hanem a maga mutogatásról szerintem. A másik hogy tényleg veszélyes. Nekem gyönyörű kisbabám volt. Mint egy játék baba. nem teszem ki annak a veszélynek hogy valami perverz állat nézegesse. Annál jobban féltem. Aki fontos az életemben és mi is fontosak vagyunk neki. Az személyesen is meg látogat és nem egy liket nyom az oldalra. De mindenki maga dönti el.
2016. szept. 5. 08:51
19/19 anonim válasza:
Én kiírtam, tettem képet is, de csak ismerősök láthatják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.