Gyakorlati kérdések a császárról?
Jövő héten valószínű programcsászárom lesz
Kedden megyek a dokihoz. tőle is meg fogom kérdezni, ami eszembe jut, de itt könnyebb leírni, összeszedni, hátha ti is tudtok válaszolni :)
- kell külön táskát pakolni, mintha szülőszobára mennék, hálóinggel, papuccsal és stb-vel? Ha igen, mi a stb? :)
- hasam eléggé szőrös lett az utóbbi időben. Azt is szedjem le, vagy csak lent?
- meztelenül kell bemenni, vagy kórházi hálóingben?
- beöntés minden esetben szükséges?
- katétert már érzéstelenítésben teszik fel?
- a műtét után, míg nem szabad felkelni, lehetünk 3an, ott lehet a férjem, vagy egyedül leszek hagyva?
- mikor felállítanak, ha jól vagyok, akkor is kísérnek tusolni/mosakodni? (elég komoly pszichés problémáim vannak attól, hogy le kell vetkőzni, nem preferálnám annyira a nővérrel mosakodást..)
- mikor teszik mellre a babát? ha nem jön tej, akkor mindenképp nyomkodni, masszírozni fognak? annyira ezt sem szeretném, ha sokat teszem mellre, úgyis beindulna...
- érdemes a bugyiba már itthon bekészíteni a betétet, hogy csak felhúzni kelljen? vagy a nővéreknek kell ezt csinálni?
- hány hálóruhát-nappalra való ruhát vittetek? Inkább szoknyát/hálóinget, vagy nadrágot, ill. pizsamát?
- amíg nem lehet felkelni, addig csak 'folyik mindenfelé' a cucc? Vagy olyankor hogy van?
- tényleg nézik, hogy milyen a vérzés? Benn a szobában? Vagyis teszem azt ha 5en vagyunk, a másik 4 előtt kell vetkőzni? Tudom, kisebb gondom is nagyobb lesz, de engem biztosan zavarna...
hirtelen ennyi jutott eszembe, ez is sok, de ha lesz még kérdésem, írom. Előre is köszönöm, akinek van türelme válaszolgatni :)
" van legalább 3-4 ember aki meztelenül látott, de ha szembejönne az utcán, fogalmam nem lenne róla hogy ő volt :D "
És valszeg ő sem tudná. Nem a fejünket nézegetik. (Első sürgősségi altatásos volt, intenzíven ébredtem.)
Az egyik intenzíves nővér volt oszt.társam, mégsem éreztem kínosan magam.
levetkőzni meg ilyenek azt sokak előtt kellett, ráadásul a katétert is a műtős előtt tették fel, az mondjuk nagyon nem tetszett :(
mosakodni kikísértek, de épp szólt a nőnek valaki, így ott hagyott, gyorsan végeztem mire visszaért.
vérzést csak kérdezték, csak közvetlen a műtét után nézte meg egy nő és nyomkodta meg a hasamat az intenzíven, meg ott le is mosdatott nagyjából, a szobába hálisten már nem, mondjuk szerencsére sikerült vip szobában lennem.
azt hiszem, mindent leírtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!