Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jövö szerdara vagyok kiirva...

Viktoria1978 kérdése:

Jövö szerdara vagyok kiirva es kiujult a genitalis herpesem, csak 2 sebet latok, ezek mar nem holyagok. Ha megindulna a szüles, akkor csak csaszarrol lehet szo?

Figyelt kérdés

2013. febr. 2. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam, h akkor nem szabad hüvelyi úton szülni, mert fertőződik a baba és veszélyes!
2013. febr. 2. 11:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszt. En is igy tudom. Ha csaszar utjan jön vilagra a kicsi, akkor semmi baja nem lesz? Ez a herpes az exemtöl maradt hatra es pont most kell neki kijönnie. Ez bosszanto. Akkor szinte mar most bemehetek a korhazba es mondhatom, hogy csaszarozzanak, felesleges varni jövö het szerdaig. A herpesnek min. 1-2 het kell mire teljesen eltünik. Tartok a csaszartol es az nem az igazi, a mostani ferjem apas szülest szeretne. Lehet csalodni fog.
2013. febr. 2. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mutasd meg orvosnak és kérd ki a véleményét, de szerintem is császár ilyen esetben. Viszont az orvosod lehet, hogy azt fogja mondani, hogy várjátok ki a végét... az is lehet, hogy egy héttel túlhordod és addigra semmi bajod!
2013. febr. 2. 17:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! Tegnap voltam dokinal es en rosszul gondoltam, ez nem genitalis herpes, "csak" hüvelygomba. Ez a szerencsesebb eset. Kaptam ra gyogyszert, kupot, kenöcsöt. Mar kezdtem megijedni, genitalis herpes nem egy kellemes betegseg, örülök, hogy vegülis is nem az. Most mar csak a csöppömnek kellene megszületnie, de nem nagyon akarodzik neki. Tovabbi szep napot:)
2013. febr. 3. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!