Burokrepesztés, varratkiszedés fáj?
Köszönöm!
A varrást azért nem kérdeztem, mert már hallottam róla, nem jókat:(
De majd megpróbálok a babánkra figyelni!
Na,ez úgy volt,hogy már teljesen ki voltam tágulva,semmit nem éreztem,csak amikor kifolyt a magzatvíz. A gátmetszést nem én a másodiknál emlékszem,hogy éreztem a hideg szikét,de nem fájt. A varrást az elsőnél amikor kezdem érezni, szóltam a dokinak,aki azonnal lidokaint adott,ami persze hogy nem hatott azonnal,de kibírható volt a varrás. A másodiknál pedig azon filóztam,rúgjak,vagy ne rúgjak?mert a lidokain elfelejtett hatni. Az első varrás után ugyanis maradt egy olyan duzzanat,amit mem éreztem,hogy ott van,és az mint egy szivacs a vizet,magába szívta az érzéstelenítőt. Az első "felszívódó"varrat volt-ami igazából nem szívódik fel,hanem kiesik apránként. Másodjára már szedték a varratot. Nem fájt,csak kicsit volt kellemetlen,talán a varrás okozta emlék miatt.
:D még így is örömmel gondolok vissza:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!