Milyen a burokrepesztés? Fáj? Hogyan csinálják?
Figyelt kérdés
hétfőn indítják a szülésemet és kicsit félek!2010. szept. 3. 09:40
1/7 anonim válasza:
egy kis eszközzel elcsipik a burkot nem fáj csak érzed hogy elönt a viz...
ha tiszta és az értékek is jók hagynak vajúdni ha belekakilt a babád a vizbe akkor valszeg sürgetik a vajúdást v. császár...
2/7 anonim válasza:
Az első válaszoló tökéletesen leirta.Amugy tényleg nem fáj.Nyugi.
3/7 anonim válasza:
Szia! Nyugi, egyáltalán nem fáj! engem a víz sem öntött el nagyon, mert a babám nem a feje előtt "tárolta" a magzatvizet így akkor csak kicsi jött, de a szülés szépen beindult. Ezután első babám 5 és fél óra alatt megszületett. NAgyon ügyes legyél, élvezd ki (utólag megérted.. .-) ) minden pillanatát! Szurkolok Nektek!
5/7 anonim válasza:
Nekem fájt. nem voltam rendesen nyitva. De le van sz..va, hisz aznap anya lettem!!
6/7 anonim válasza:
Nekem sem fájt, ahogy csinálták. Csak azt a kütyüt ne nézd meg, amivel csinálják, mert akkor kifutsz a szobából is. Tiszta horror.
De TÉNYLEG nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!