Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most mit csináljak? Mi lesz?...

Most mit csináljak? Mi lesz? Írnátok? S O S

Figyelt kérdés
Azt hiszem a nyákdugó távozott!! Elég kínos volt mert épp boltban voltam és át áztam kicsit!!!
2011. okt. 18. 08:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát a nyákdugó az szülés előtt 2 héttel is elmehet,szülés előtt 1 nappal is!Nekem szülés előtti este ment el a fele,utánna a többi már a korházban a beöntés előtt!

Ha rendszeres fájások is vannak,akkor mindenképpen menj be a korházba vagy hivj mentőt!Én 5-7-10 perces fájásokkal mentem be és csak másnapra lett meg a Kisfiam!Nem akartam kockáztatni,pedig bőven ráértem volna még bemenni a korházba,első baba ugyhogy én nyugodtabb voltam hogy ott vagyok "helyben" és a dokim is ott volt!

Kitartás! :-)

Könnyű és Gyors Szülést Kivánok Neked! Irj még ha otthon vagy :-)

Üdv: 7 hos Kisfiu Anyukája Anita

2011. okt. 18. 08:40
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!!! :D

Igazság szerint még 2 hetem van a nagy napig!

Csak tényleg olyan hirtelen történt minden hogy bepánikoltam!!! :D De most akkor lenyugszom és figyelmesen várok!!! :D Egyébként örülnék ha már itt lenne az idő! Ez a hidegfront nem kis görcsöket hoz esténként, persze reggelre elmúlnak!!!

2011. okt. 18. 08:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is előző este ment el a nyákdugó és kezdődtek a görcsök, majd sűrűsödtek és erősödtek, a lényeg hogy másnap délelőtt kibújt a fiam :)

2011. okt. 18. 08:52
 4/10 A kérdező kommentje:

Ez komoly???

Gratulálok!!! :D

Remélem nekem is hasonló élményekben lesz ma részem!

Egy kis alhasi görcsön kívűl még semmit sem érzek!!! :D

2011. okt. 18. 08:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem a nyákdugó0 a négy szülésemből az elsőnél 1 héttel korábban távozott.

Minden jót és könnyú szülést!

2011. okt. 18. 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem elment a nyákdugóm, de nem indult be a szülésem. Indítottak volna, de sajna császár lett belőle, zavaros víz miatt. Szóval attól, hogy elment, még túl is hordhatod. :) Mielőbbi gyors szülést Neked!
2011. okt. 18. 11:21
 7/10 A kérdező kommentje:

Még mindig semmi bár nem folyamatosan de azért még ürít valamit a szervezetem! Használok tisztasági betétet de az most sz*rt se ért!!! :) Az az idegesítő hogy most meg találgathatok hogy vagy nyákdugó vagy már magzat víz...?

Nem akarok gusztustalankodni, én se szeretem olvasni ezeket a dolgokat de azért le írom hogy hogy néz ki: Átlátszó valami ami ragadósnak tűnik és ez keveredik krémfehér színű krémes állagú váladékkal!!! Nem vagyok felfázva és nincs fertőzésem sem!!!

2011. okt. 18. 11:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem a szülés előtti nap lett annyi ilyen állagú cuccom. Amikor a kórházba rohantunk, hogy végre szülök, akkor is csak ez viccelt meg, és nem magzatvíz volt, pedig mennyiségre stimmelt.

Amúgy az elsőnél a szülés napján kiírt előtt 2héttel ment el a nyákdugó, a lányommal 37-38.héten szépen elment, és 41.héten szültem.

2011. okt. 18. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is nyugi!

Nekem 31 hetesen beindult a szülésem (de vissza tudták tartani szerencsére) és teljesen elvékonyodott kozben a méhnyak és kinyiltam 2 ujjnyira, és elment a nyákdugóm is!De a fájásaim az infúziótól leálltak!

Végül 39+4-re született a lányom!Szóval mi 8 hétig húztuk nyákdugó nélkül!

Ezt nem arra írom, hogy ez az általános, de van ilyen is!

Könnyű és szépszülést kívánok!

22 hós kislány és 10 hetes pocakbabi anyuja

2011. okt. 18. 13:46
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem par oraval a szules elott ment el a nyak dugo,.es meg aznap meg is lett a kislanyom,.ha gorcseid erosodnenek ,.akkor merd az idot es ha mar 5 es 3 perces kozonkent faj akkor indulhatsz a korhazba de ha messze lax a korhaztol akkor a 10 perceseknel indulj,.konnyu szulest.,
2011. okt. 18. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!