Most mit csináljak? Mi lesz? Írnátok? S O S
Szia!
Hát a nyákdugó az szülés előtt 2 héttel is elmehet,szülés előtt 1 nappal is!Nekem szülés előtti este ment el a fele,utánna a többi már a korházban a beöntés előtt!
Ha rendszeres fájások is vannak,akkor mindenképpen menj be a korházba vagy hivj mentőt!Én 5-7-10 perces fájásokkal mentem be és csak másnapra lett meg a Kisfiam!Nem akartam kockáztatni,pedig bőven ráértem volna még bemenni a korházba,első baba ugyhogy én nyugodtabb voltam hogy ott vagyok "helyben" és a dokim is ott volt!
Kitartás! :-)
Könnyű és Gyors Szülést Kivánok Neked! Irj még ha otthon vagy :-)
Üdv: 7 hos Kisfiu Anyukája Anita
Köszi a gyors választ!!! :D
Igazság szerint még 2 hetem van a nagy napig!
Csak tényleg olyan hirtelen történt minden hogy bepánikoltam!!! :D De most akkor lenyugszom és figyelmesen várok!!! :D Egyébként örülnék ha már itt lenne az idő! Ez a hidegfront nem kis görcsöket hoz esténként, persze reggelre elmúlnak!!!
Szia!
Nekem is előző este ment el a nyákdugó és kezdődtek a görcsök, majd sűrűsödtek és erősödtek, a lényeg hogy másnap délelőtt kibújt a fiam :)
Ez komoly???
Gratulálok!!! :D
Remélem nekem is hasonló élményekben lesz ma részem!
Egy kis alhasi görcsön kívűl még semmit sem érzek!!! :D
Nekem a nyákdugó0 a négy szülésemből az elsőnél 1 héttel korábban távozott.
Minden jót és könnyú szülést!
Még mindig semmi bár nem folyamatosan de azért még ürít valamit a szervezetem! Használok tisztasági betétet de az most sz*rt se ért!!! :) Az az idegesítő hogy most meg találgathatok hogy vagy nyákdugó vagy már magzat víz...?
Nem akarok gusztustalankodni, én se szeretem olvasni ezeket a dolgokat de azért le írom hogy hogy néz ki: Átlátszó valami ami ragadósnak tűnik és ez keveredik krémfehér színű krémes állagú váladékkal!!! Nem vagyok felfázva és nincs fertőzésem sem!!!
Nekem a szülés előtti nap lett annyi ilyen állagú cuccom. Amikor a kórházba rohantunk, hogy végre szülök, akkor is csak ez viccelt meg, és nem magzatvíz volt, pedig mennyiségre stimmelt.
Amúgy az elsőnél a szülés napján kiírt előtt 2héttel ment el a nyákdugó, a lányommal 37-38.héten szépen elment, és 41.héten szültem.
Szia!
Először is nyugi!
Nekem 31 hetesen beindult a szülésem (de vissza tudták tartani szerencsére) és teljesen elvékonyodott kozben a méhnyak és kinyiltam 2 ujjnyira, és elment a nyákdugóm is!De a fájásaim az infúziótól leálltak!
Végül 39+4-re született a lányom!Szóval mi 8 hétig húztuk nyákdugó nélkül!
Ezt nem arra írom, hogy ez az általános, de van ilyen is!
Könnyű és szépszülést kívánok!
22 hós kislány és 10 hetes pocakbabi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!