Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sote 1-en le lehet foglalni...

Sote 1-en le lehet foglalni előre 1 ágyas szobát? Program császár esetén

Figyelt kérdés
2016. aug. 16. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2016. aug. 16. 13:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem. Ez biztos, kétszer szültem ott, ebből egyiknél 1 ágyas szobában voltam.

Ha épp üres lesz bekerülhetsz, de ha foglalt akkor nem.

Ha mondjuk a második napon üresedik meg, akkor átkérheted magad oda, én is így csináltam.

De előre nem lehet lefoglalni hiszen nem lehet kiszámítani hogy aki mondjuk előtted használja a szobát az meddig marad bent, kirakni meg nem fogják a kedvedért.

2016. aug. 16. 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:
2es: mennyibe került?
2016. aug. 16. 13:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Pontosan nem emlékszem, de kb 12000 Ft /éj.
2016. aug. 16. 13:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Durva ár. Legalább volt bármi plusz az egyedülléten kívül?
2016. aug. 16. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi más plusz lett volna? Nekem elég volt annyi hogy egyedül lehettem egy szobában (+saját fürdő-wc), így legalább tudtam rendesen aludni éjjel, nem ébredtem fel a másik 3 baba sírására akikkel a 4 ágyasban együtt lettem volna.
2016. aug. 17. 13:40
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! nekem simán megéri,4. császár lesz,legutóbb dél pestiben voltam 5 ágyasban,mégegyszer nem szeretném,soten ami elrettentett igazából a 2 szobára egy fürdő... akkor kiderítem kit kell megkenni :)bár remélem a dokim is el tudja intézni de még nagyon az elején vagyok
2016. aug. 17. 16:01
 8/8 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező ezen jót mosolyogtam, nem tudsz megkenni senkit ez ügyben (ha lehetne akkor meg nyilván mindenki ezt csinálná, nyilván nem csak neked jutott ez eszedbe), szép is lenne. Az egy ágyas szoba nem fog üresen állni csak azért mert te le akarod foglalni előre. Amúgy kit is kennél meg? Nekem a vezető szülésznő volt a szülésznőm plusz volt fogadott dokim is, de ő se tudott csinálni semmit (a gyerekágyas osztály úgyse az ő hatálya alá tartozik, a dokinak szintén semmi köze hozzá kit melyik ágyra tesznek), ha egyszer foglalt akkor foglalt. Pl. mikor szültem nemhogy egy ágyasban, de még a gyerekágyas osztályon se volt elég hely, valakit más osztályra kellett fektetni 1 éjszakára, na jöhettél volna ez esetben a pénzeddel, körberöhögnek. Másnap reggel viszont sok-sok anyukát kiszórtak, így az egy ágyas és egy kétágyas szoba is tök üres lett, sőt, valaki a négy ágyasban is egyedül maradt. De hiába magyarázom hogy nonszensz amit írsz, majd meglátod magad is. Kapacitáshiány miatt nem lehet foglalni, mert nem engedhetik meg maguknak hogy üresen álljon egy ágy napokig.

A két szobára egy fürdő annyira nem gáz, mivel max 10 percet töltesz bent fürdéssel, mert a babát se akarod többre magára hagyni, sőt nekem voltak olyan szobatársaim akiket egyszer sem láttam fürödni menni, mondjuk ez durva de így volt. (és ugye a wc-n sem üldögél senki órákat mivel sokan csak 2-3. nap tudnak "produkálni", meg szintén a baba miatt sem). Ami rossz, hogy nem tudsz aludni 4 ágyas szobában négy újszülöttel, mindenki egész éjjel mozgolódik, ég a lámpa stb, képtelenség pihenni.

2016. aug. 17. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!