Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki császár után gyorsan (max. Fél éven belül) teherbe esett a második babával?

Figyelt kérdés
Megosztanátok a tapasztalataitokat?

2016. aug. 1. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Én. Fél évvel a (2.) császár után lettem újra terhes, 15 hónap van kicsik között. Először pánikoltam, de nem volt semmi gond. 39 hétre született.
2016. aug. 1. 22:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál! És a másodikkal császároztak vagy hüvelyi szülés volt? A dokik nem húzták a szájukat, hogy ilyen gyorsan jött a 2. baba?
2016. aug. 1. 23:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Illetve harmadikkal :)
2016. aug. 1. 23:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Császáros volt mind. Én nagyon megijedtem a pozi tesztnél, hogy nem telt el egy év, de a doki az első telefonhívásnál megnyugtatott, a végén figyelni kell a heget és nem lesz gond.
2016. aug. 1. 23:19
 5/8 A kérdező kommentje:
És neked mennyi idő telt el a terhességek között?
2016. aug. 1. 23:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van ilyen ismerősöm.

Tavaly augusztusban császározták, rá 3 hónapra terhes lett.

3 hete császározták megint.

Problémamentes terhessege volt.

37 hétre szült.

2016. aug. 2. 08:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik unokatesóm így járt. Lombikterhesség után minden mindegy alapon szexeltek, fél évvel a császár után terhes lett. A dokija nem nézett csúnyán, simán is ment mindent. Nekem azt mondta az orvosom, egy évet érdemes várni, de ha fél év múlva besikerül, megoldjuk, nem lesz semmi baj. Ettől függetlenül mi védekezünk rendesen.
2016. aug. 2. 09:59
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Még nem vagyok terhes, de szeretnénk minél kisebb korkülönbséggel tesót. A császárom problémamentes volt, villámgyorsan felépültem, csak annyi rémtörténetet olvas az ember...

2016. aug. 2. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!