Császár után hozzátok mikor mentek látogatni?
Reggel 8kor császároztak, a két nagyi kint várt, miután megnézték a babát, mentek dolgozni, a férjem bent volt nagyvizitig, akkor hazazavarták.
Délután jött vissza, mamák is minden nap benéztek, anyós reggel, anyu délután.
Barátnőm jött be még 3.nap, fél órára.
Otthon heti 2x jöttek, tesómék 1x. Barátok, távolabbi rokonság kb 2 hónapos kor után jött.
Hosszú vajúdás után végül császároztak, párom pedig végig velem volt a műtét kivételével, de a baba mérésénél és fürdetésénél már "tevékenykedett". Édesapám lakik a közelünkben, így az utolsó órákban ott volt a váróban és párom vitte ki megmutatni neki a gyerkőcöt, de műtét után őt is beengedték hozzánk pár percre az őrzőbe. Ez este történt, így másnap ismét jött apukám, illetve párommal az egyik legjobb barátja (aki később a gyerkőc keresztapja lett, ráadásul nem a közelben lakik, kifejezetten ezért utazott hozzánk).
Többen is meglátogattak a kórházban rövidebb időre, majd hazaérkezésünk után pár nappal anyósék is eljöttek (ők sem a közelben laknak), illetve az első hetekben néhány közeli barátunk is többször beugrott. Senki nem erőszakoskodott, de jól voltunk és örültem a társaságnak, szóval szívesen láttuk őket. Kb. 3 héttel szülés után már mentünk kerti sütögetésre, a baba 6 hetes korában szabadtéri rendezvényre, illetve akkortájt látogattak meg a közvetlen kollégáim is.
3-as vagyok
Egyedül apukám volt, akinek párom mutatta meg először a babát, de egyáltalán nem érintett rosszul. A császárnál örültem, hogy nem kell tovább szenvednem a fájdalomtól. :)
kora du császároztak, délután már a fél világ megfordult nálam. frissapuci mellett természetesen nagyszülők, testvér, és az összes volt szobatárs :D
másnap délben kerültem ki az őrzőből, és akkor már jöttek más közeli rokonok, barátnők is látogatni.
otthon a szűk családon kívül 1 ember jött az első 3-4 hétben (pontosabban ahogy hazamentünk, rá 2 napra), ezért haragudtam is, mert eszébe sem jutott, hogy a hátam közepére sem kívánom, szimplán csak beállított.
"és titeket nem zavart/érintett rosszul (nem tudom jobban megfogalmazni), hogy nem ti mutattátok meg a babát?"
nekem speciel párom a fényképező kijelzőjén mutatta meg a gyereket, ott láttam először. az nem zavart, hogy nem én mutogatom, az viszont igen, hogy pont én nem láthattam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!