Császár után hozzátok mikor mentek látogatni?
Reggel volt a császár, 6 óra múlva lehetett felállnom. Este 6-ra jöttek az első vendégek (ketten voltunk a férjemmel a szobánkban). Aztán másnap is így munka után jöttek, barátok, közeli kollégák. A kórházunk azt pártolja, hogy oda jöjjenek, mert védettek a kicsik születésük után egy pár napig. Hozzánk nem jött senki kb. 2 hétig.
A férjem mutatta meg a babát, mert nekem jobban esett a fekvés, de egy szobában voltunk mind, én örültem, hogy pihenhettem.:)
Péntek de. császároztak, du. a sógornőm jött látogatni az őrzőbe. Ott nem voltak velünk a babák, így bejöhettek a látogatók. Férjem délutános műszakban volt, így ő csak szombaton tudott jönni délelőtt, de akkor már kórteremben voltunk. Aznap délután jött egy kolléganőm és anyósom, majd a nagymamám (első lány dédunoka a családunkban 4 fiú után).
Vasárnap a sógornőm jött délelőtt, a férjem jött a nagy fiúnkkal délután, igaz őt nem engedték fel (7 éves), így lementem hozzá és a szoba ablakban meg tudtam mutatni neki a tesót. Hétfőn már mehettünk haza, így a kórházban nagy látogató sereg nem volt.
Itthon aznap, mikor hazajöttünk jött apám, másnap nagymamám, szombaton a sógornőmék a 3 unokaöcsémmel. Anyósékkal lakunk, úgyhogy ők minden nap itt vannak, anyukám külföldön dolgozik, ő csak augusztus végén jön haza. Kollégák, szomszédok akarnak majd még jönni, de ők csak pár hét múlva jönnek.
Ez elsonel a nagyszulok kint vartak.normal szulesnek indult,de vegul csaszar lett.vegig ott izgultak.apuka vitte ki a picit.nem zavart,hogy O viszi ki.En gem akkor meg stoppoltak.
Elmentek egy kavera mig En apaval es a picivel az orzoben voltam.mikor vittek ki szobara akkor mar ott voltak ujra,mindenki megpuszilgatott Engem is,babat is es hazamentek.minden nap jottek.nagyszulok es testverek es egyszer a dedik.
A masodiknal Anyukamek allatkertbe vittek aznap a nagyot,Anyosom jott be az orzobe apat levaltani.mikor kitoltak akkor az allatkertbol hazafele bejottek szuleim,ketesztanyum,unokahugom es az elso gyerkoc.akkor is minden nap jottek a csaladtagok.
A harmadiknal csak apa volt bent.Anyumek delutan jottek szinten keresztanyummal es unokahugommal.anyos kora este esett be,mert manikurosnel,fodrasznal meg isten tudja hol volt.(uj kapcsolat,uj anyos)
Most legutobb a pici megfigyelesen volt,igy csak nezni szabadott.hozzam apa hozta ki mikor kitoltak az orzobol,es Anyum mikor jottek mert sirtam,hogy meg csak 5 percre lattam.igy anyos nem vehette mar ki az inkubatorbol amin meg is sertodott...most is jott mindenki sorban.
Mikor hazajottunk anyosek itt vartak..az annyira nem tettszett.itt voltak este 7ig.addig meg atoltozni,lefekudni se tudtam.anyukammal kint uldogeltem a konyhaban.egyszeruen nem lehetett oket elkuldeni.
Az nem zavart volna ha jonnek mikor hazajottunk,de figyelembe vehettek volna,hogy 3 napja volt csaszarim.es lefekudnek.de ki se tettek a labuk a szobabol.meg engem kertek meg,hogy fozzek kavet.
Amugy egyszer sem zavart,hogy jottek a korhazba.legalabb volt ott valaki.
Itt elvileg nem lehet bejonni a szobaba,de a szobatarsammal megbeszeltuk,hogy lekakaljuk.friss csaszarral nem fogunk a folyoson rohangalni.nem szolt senki egyszer sem.
Igazabol most az uj anyos akasztott csak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!