Császár lenne vagy simán is megszülhetném?
Figyelt kérdés
3.babám lenne.Elsö kettö között 3èv van.Elsö termèszetes úton született második császár lett mert nem tágultam.
A második ès a harmadik között 15-21hónap lenne remènyeim szerint.Fogadott dokim nem lesz.
2016. aug. 6. 16:37
1/11 anonim válasza:
Császár után - ha nincs komplikáció, minden gond nélkül lehet símán szülni. Persze ha valami inoka van, akkor császár is lehet, de nem az elözö mütét miatt.
3/11 A kérdező kommentje:
Akkor a durvàn másfèl èv nem lenne akadály? :)
2016. aug. 6. 17:18
4/11 anonim válasza:
Harmadik gyerek, két császár után egyenlő császrmetszés. Sajnos. Ne is gondolkodj másban. Nem találsz orvost, aki ezt bevállalja, aki azt mondja, hogy igen, az hazudik és úgyis megműt...
5/11 anonim válasza:
Ja, az első természetes úton, akkor van esélyed. De azért másfél év nem árt, ha van a két szülés között...
6/11 anonim válasza:
Szomszédom 3 gyereket szült, sima-császár-ismét sima szüléssel.
7/11 anonim válasza:
Nekem császár volt az első,sima a második.
Ajánlom figyelmedbe a Facebookon Vbac támogató csoport Magyarország
8/11 anonim válasza:
Nekem majdnem 7 (!) év van a két gyerkőc között, az első császárral született farfekvés-lábtartás miatt. A másodikkal 38 hetesen befektettek, 39 hetesen kivették a babát, mert nem nyíltam, bár a baba jól volt bent. Ha magától beindult volna, akkor megszülhettem volna simán, de felénk a 39. héten automatikus a császár, nem várnak tovább. Pedig azt gondoltam volna, hogy ekkora korkülönbségnél már nem számít az előző szülés. Itt 2 év a minimum, hogy lehessen sima szülés. Nem volt fogadott dokim.
9/11 A kérdező kommentje:
Itt 3èv ès vagy nem tudom hány mm heg.
2016. aug. 9. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!