Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár lenne vagy simán is...

Császár lenne vagy simán is megszülhetném?

Figyelt kérdés

3.babám lenne.Elsö kettö között 3èv van.Elsö termèszetes úton született második császár lett mert nem tágultam.

A második ès a harmadik között 15-21hónap lenne remènyeim szerint.Fogadott dokim nem lesz.

2016. aug. 6. 16:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Császár után - ha nincs komplikáció, minden gond nélkül lehet símán szülni. Persze ha valami inoka van, akkor császár is lehet, de nem az elözö mütét miatt.
2016. aug. 6. 17:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindkettő lehetséges.
2016. aug. 6. 17:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Akkor a durvàn másfèl èv nem lenne akadály? :)
2016. aug. 6. 17:18
 4/11 anonim ***** válasza:
31%
Harmadik gyerek, két császár után egyenlő császrmetszés. Sajnos. Ne is gondolkodj másban. Nem találsz orvost, aki ezt bevállalja, aki azt mondja, hogy igen, az hazudik és úgyis megműt...
2016. aug. 6. 18:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja, az első természetes úton, akkor van esélyed. De azért másfél év nem árt, ha van a két szülés között...
2016. aug. 6. 18:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szomszédom 3 gyereket szült, sima-császár-ismét sima szüléssel.
2016. aug. 6. 22:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem császár volt az első,sima a második.

Ajánlom figyelmedbe a Facebookon Vbac támogató csoport Magyarország

2016. aug. 7. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem majdnem 7 (!) év van a két gyerkőc között, az első császárral született farfekvés-lábtartás miatt. A másodikkal 38 hetesen befektettek, 39 hetesen kivették a babát, mert nem nyíltam, bár a baba jól volt bent. Ha magától beindult volna, akkor megszülhettem volna simán, de felénk a 39. héten automatikus a császár, nem várnak tovább. Pedig azt gondoltam volna, hogy ekkora korkülönbségnél már nem számít az előző szülés. Itt 2 év a minimum, hogy lehessen sima szülés. Nem volt fogadott dokim.
2016. aug. 9. 08:03
 9/11 A kérdező kommentje:
Itt 3èv ès vagy nem tudom hány mm heg.
2016. aug. 9. 08:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Ki hol szült, elmondanátok?
2016. aug. 12. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!