A Szent Imrében tényleg nem nagyon adnak fájdalomcsillapítót szülésnél?
Fogadott orvosom nincs.
Az elsőt nem ott szültem, de akkor nem is kértem fájdalomcsillapítót.
Itt olvastam tapasztalatokat, hogy ott nem adnak, ha kérik, akkor sem, igaz kb 2 éves kérdések voltak.
Most milyen a helyzet?
nekem sem volt és ott szültem a 3.-at :)
de én nem is kaphattam volna mert császár utáni hüvelyinél nem adnak
de a mellettem lévő nőci kapott
és azok is akikkel egy szobában voltam
Májusban szültem ott. Nem volt fogadott orvosom,szülésznőm. Háromszor kértem, azt mondták ez egy természetes dolog és menni fog anélkül is. Mikor már harmadjára kértem, akkor azt mondta a szülésznő, hogy beszéljek az orvossal ha mindenáron akarok,hátha beleegyezik. Aztán végül nem beszéltem az orvossal, elfogadtam hogy nem kapok. De akkor már nem sok volt hátra.
Amúgy nagyon nem veszik komolyan ha kérsz.
Adnak. Előzetesen rákérdeztem, mondták, hogy kérésre, ha a szülés aktuális fázisa engedi, adnak.
Én azt baszarintottam el, hogy nem jutott eszembe, csak amikor már a kitolási szakasz közelében voltunk. Kértem, de normálisan elmagyarázták, hogy ilyenkor már nem adhatnak, mert a baba kijutását lassítaná és rá nézve ez veszélyes.
Viszont a bentragadt méhlepény miatt rögtön toltak utána a műtőbe. Altatás előtt egy asszisztenst kaptam el, hogy van-e kéznél helyi érzéstelenítő? Értetlenkedve körbenézett, majd mondta, hogy van, de miért kérdezem? Hát, elég durva szülésem volt, repedt minden, megtennék, hogy a műtét végén beszúrnak egyet oda, hogy legalább pár órán át ne érezzem az alfelem? Ja, persze.
Be is adták és tényleg teljesen érzéketlen volt az alvázam egy fél napig. Lehet, hogy nem is egyet kaptam a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!