Szülésnél ki milyen fájdalomcsillapítót kapott? Pl. : epiduralis ilyenekre gondolok
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 06:37
1/12 anonim válasza:
SZia
Én az elsőnél epidurálist kaptam. NAgyon jó volt, maradt erőm a kitolásnál, mert nagyon erős fájásaim jöttek gyorsan egymás után.
2/12 A kérdező kommentje:
Fájt a szuri?
2012. jún. 28. 06:43
3/12 anonim válasza:
Én tavaly semmit sem kapta, igaz 2-re értünk be a kórházban, és 2-30-ra meglett.
4/12 anonim válasza:
Semmit nem kaptam csak izomlazítót,10 óra alatt lett meg a kisfiam!
5/12 anonim válasza:
Én csak gázt kaptam, nekem bejött. Mikor vart a doki akkor is még azt szívtam a végére egész jól éreztem magam.
6/12 anonim válasza:
Az elsőnél EDA-t,nagyon jó volt.A szuri nem fájt.
A 2.-nál is készültem rá,de aztán nem kértem,kibírható volt.
27 hetes terhes vagyok most,megint készülök EDA-ra,de jó lenne,ha megint nem kellene.
7/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok:nekem nem volt gátmetszésem,repedés sem,így szülés után sem kaptam semmit.
8/12 anonim válasza:
A második szülésem meditációs szülés volt, teljesen fájdalommentes, igaz ezt az országban csak két orvos csinálja:((
Az elsőnél kaptam síkosító gélt, egy nyomásra meg is lett a kisfiam:)
9/12 anonim válasza:
Én csak gázt kértem kaptam. Mikor már elviselhetetlenné kezdett válni a fájdalom, kértem, hogy adjanak még valamit, akkor mondták, hogy már mindjárt megvan a baba. :)
10/12 anonim válasza:
Én 4x szültem de semmit sem kaptam,a mi kórházunkban sajnos nincs fájdalomcsillapítás :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!