Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A váci kórházban milyen...

A váci kórházban milyen fájdalomcsillapítót adnak szülésnél? Ki adja?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 16:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is vácra járok de azt mondta a dokim hogy majd elfogja mondani időben.Ha van orvosod kérdezz rá
2009. szept. 10. 16:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Ti mikorra várjátok a picit?Én nov 20-ra vok kiirva elvileg:)Kihez jártok?30hetes kismami
2009. szept. 10. 20:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Jah és bocsi hogy énis kérdezek csak érdekelne ha nem baj:)Amugy nemtudom mit adnak itt:(
2009. szept. 10. 20:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Mi február végére várjuk,16 hetes vagyok. Azért, ha túl leszel rajta remélem leírod a tapasztalataidat.Sok sikert!
2009. szept. 11. 09:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Én májusban szültem Vácon.Nekem nagyon jó élmény volt annak ellenére,hogy nem kaptam fájdalomcsillapítást.Lehet kérni EDA-t,de azt sokkal előtte kell jelezni a dokidnak,mert elég problémás,mivel azt az Aneszteziológus adja be,akiből ugye kevés van a kórházban stb...Van még az N2O2,azaz a kéjgáz.Ezt a fájások kezdetén kell belélegezni,állítólag kicsit bódít,de másodpercek alatt elmegy a hatása.

De ami nekem sokat segített,az a párom volt.A derékmasszázs nagyon hasznos,meg amikor már bedurvultak a fájások nagyon jó volt a forró zuhanyzás is.

Remélem tudtam segíteni,4hós kislány anyukája

2009. szept. 11. 09:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia persze hogy leirom majd hogy milyen volt:)Már várom hogy tul legyek rajta:)Nagyon félek hogy milyen lesz:)Nektek is boldog babavárást kivánok:)
2009. szept. 12. 10:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Vácon adnak kúpot vagy beöntést?Csak szülőágyon lehet szülni?
2009. okt. 27. 17:15
 8/12 Adri baba ***** válasza:

Szia igen csak szülőágyon lehet szülni! A vajjúdáskor lehet labdázni meg van bordás fal is!

Én semmilyen érzéstelenítőt nem kaptam.Beöntés meg egyálltalán nincs,aminek egyszerű az oka szerintük:Ha bemész a fájásokkal és beöntést adnak annak kell egy kis idő hogy segítsen kitisztulni..ami nem biztos hogy van.és inkább egy hurkát nyomj oda(bocs a kifejezésért)mint hogy a fos folyon az ágyon!

Abszolút nem ciki!Bár nekem nem volt részem ebben!Én az oxitocintól hánytam..az sem guszta!

Kinél fogsz szülni?

Én a Bényi doktornál szültem(Nála főleg nincs idő mert segít hamarabb megszülni)

Nekem első szülés volt és 1óra 15perc alatt megvolt a baba!

2009. okt. 28. 09:18
 9/12 Adri baba ***** válasza:

Az előző vagyok:)

Sok sikert,boldogságot és egészséget kívánok nektek!!

2009. okt. 28. 09:20
 10/12 A kérdező kommentje:

A vajúdó és szülőszoba külön van,vagy egyben van a kettő?

Ha beindul a szülés hol kell jelentkezni?Rögtön fel kell menni,vagy szóljak lent a sürgősséginél?

2009. okt. 28. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!