A váci kórházban milyen fájdalomcsillapítót adnak szülésnél? Ki adja?
Sziasztok!Én májusban szültem Vácon.Nekem nagyon jó élmény volt annak ellenére,hogy nem kaptam fájdalomcsillapítást.Lehet kérni EDA-t,de azt sokkal előtte kell jelezni a dokidnak,mert elég problémás,mivel azt az Aneszteziológus adja be,akiből ugye kevés van a kórházban stb...Van még az N2O2,azaz a kéjgáz.Ezt a fájások kezdetén kell belélegezni,állítólag kicsit bódít,de másodpercek alatt elmegy a hatása.
De ami nekem sokat segített,az a párom volt.A derékmasszázs nagyon hasznos,meg amikor már bedurvultak a fájások nagyon jó volt a forró zuhanyzás is.
Remélem tudtam segíteni,4hós kislány anyukája
Szia igen csak szülőágyon lehet szülni! A vajjúdáskor lehet labdázni meg van bordás fal is!
Én semmilyen érzéstelenítőt nem kaptam.Beöntés meg egyálltalán nincs,aminek egyszerű az oka szerintük:Ha bemész a fájásokkal és beöntést adnak annak kell egy kis idő hogy segítsen kitisztulni..ami nem biztos hogy van.és inkább egy hurkát nyomj oda(bocs a kifejezésért)mint hogy a fos folyon az ágyon!
Abszolút nem ciki!Bár nekem nem volt részem ebben!Én az oxitocintól hánytam..az sem guszta!
Kinél fogsz szülni?
Én a Bényi doktornál szültem(Nála főleg nincs idő mert segít hamarabb megszülni)
Nekem első szülés volt és 1óra 15perc alatt megvolt a baba!
Az előző vagyok:)
Sok sikert,boldogságot és egészséget kívánok nektek!!
A vajúdó és szülőszoba külön van,vagy egyben van a kettő?
Ha beindul a szülés hol kell jelentkezni?Rögtön fel kell menni,vagy szóljak lent a sürgősséginél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!