Császár utáni sima szülésnél adnak fájdalomcsillapítót (sima gerincérzéstelenítő vagy eda)?
Figyelt kérdés
Én úgy hallottam hogy nem szívesen adnak ilyenkor, mert az lassítja a folyamatot és "vágott méhet" minél rövidebb ideig akarják terhelni szülés közben. Ez tényleg így van?2010. dec. 23. 14:07
1/3 anonim válasza:
Ez személyfüggő, és az orvos dönt az adott helyzet fényében. Beszéld meg az orvosoddal. Van olyan orvos, aki nem is javasolja a sima szülést császár után. Van aki gond nélkül vállalja. A heget folyamatosan ellenőrzik uh-n. Az eda meg van akinél egyenesen gyorsítj a adolgokat, mert könnyebben el tud lazulni, és gyorsabban tágul.
Tapasztalatom szerint felesleges előre parázni. Meg kell beszélni az orvossal minden eshetőséget, aztán úgyis attól függ minden hogy alakul a szülés.
2/3 anonim válasza:
Nekem az orvosom azt mondta, hogy semmit nem adhatnak mert akkor nem érzed ha esetleg szétválik a heged.
3/3 anonim válasza:
Én az elsőt császárral szültem, a másodikat simán edával. Semmi gond nélkül kaptam, nem problémázott a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!