Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki milyen fájdalomcsillapítót...

Ki milyen fájdalomcsillapítót kért? Ugyanazt kérnétek most is?

Figyelt kérdés

Az EDA-tól nagyon félek,a kéjgáz pedig állítólag hányingert és dekoncentráltságot okoz.

Én az elsővel szurit kaptam,de állítólag azt már nem használják!

2011. szept. 3. 17:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
3 hónapja szültem és injekcióban kaptam a fájdalomcsillapítót
2011. szept. 3. 17:24
 2/14 anonim ***** válasza:
első vagyok. 9 éve is ugyanezt kaptam
2011. szept. 3. 17:24
 3/14 A kérdező kommentje:

Én is azt kaptam,be is vált szerintem.

De most voltam szülőszoba látogatáson,és ott a szülésznő mondta,hogy csak végső,nagyon indokolt esetben adják.

Én Pécsen szülök,megkérdezhetem,te hol szültél?

2011. szept. 3. 17:29
 4/14 anonim ***** válasza:
32%

Szia!

Én az elsőnél sem kértem semmit, és most sem fogok. Nagyon féltem, nagyon fájt, és tudom hogy most is fájni fog. A szülés már csak ilyen. Nem kérek gyógyszert, mert amit én kapok, azt a babám is megkapja. Nem hiszem, hogy egy ilyen pici sérülékeny emberkének az én gyengeségem miatt kellene esetleg bármitől is szenvedni.

Persze nem vagyok hős, be vagyok rezelve rendesen, de tudom hogy muszáj végig csinálni. Az akaraterőm, és a tudat, hogy véges a fájdalom újra segíteni fog.

2011. szept. 3. 17:50
 5/14 A kérdező kommentje:

Irigylem a bátorságod,kedves utolsó válaszoló!

Persze Én is végig csinálom,de mostanában kezdek izgulni azért!

Az EDA-t én nem szeretném kérni,és a kéjgázt sem.Tehát valószínűleg ÉN is simán csinálom végig!

Igazad van,megéri ez a fájdalom!:)

2011. szept. 3. 19:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

11,5 éves felajánlották az EDA-t, éltem a lehetősséggel.

2,5 éve, amikor másödikat szültem, már én kértem.

Nem értem miért kell az EDA-től félni, nem fáj, amikor beadják, kellems a vajúdás és nincs mellékhatása(pl fejfájás)

2 nagy gyereket szültem vele simán.

2011. szept. 3. 19:27
 7/14 anonim ***** válasza:
25%

Én egy rövid pilanatra elgondolkoztam az EDA-n. de aztán meggondoltam magam.

Egyik ismerősünk most szült 4 hete abban a kórházban ahol ultrahangosként dolgozott. Ő is kért EDA-t, majd a szülés után 2-3 hétre rá már nem tudott járni. Valószínűleg rosszul adták be, rossz helyre. Nyilván nem fog lebénulni, de azért köszönöm szépen. Ezenkívül más ismerőseimtől is azt hallom, hogy elsőre nem mindig sikerül a dokiknak jó helyre szúrni. Barátnőmnek a 4. szúrás lett sikeres.

Ráadásul a kórház ahol szülni fogok, a természetes szülés híve, így inkább végigélem a fájdalmakkal együtt az egészet. Más is megcsinálta.

37 h km

2011. szept. 3. 19:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Én EDA-t nem akartam, eléggé tartottam tőle, injekciót kértem, a következőnél is így szeretném.
2011. szept. 3. 19:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze más is megcsinálta, de ha tud fájni kevésbé, akkor az jobb, minta a felet lakaparnám.

Én nem mártírkodtam,ahogy fentebb írtam 2x kértem EDA-t, életem egyik legjobb döntései voltak.

Lehet ha nem kérek, úgy kinyúlok hosszú vajúdás alatt, hogy nem tudom megszülni természetes úton a 2 nagy gyereekemet (4,4 és 4 kilós, 36-os fejjel mind2)

A másodiknál a 2. adag EDA előtt a szülésznő javaslatára volt egy fél órás szünet, hát azt az egybefüfggő, falat kapartó fájdalmat valahogy nem tudtam mókásan felfogni:-((

Rlémtörténetek meg mindenhol, mindenről keringenek.

2011. szept. 3. 20:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

ező

Az elsőnél anesztes adta be, másodiknál saját nőgyógyászom, egyik sem szúrt mellé, elsőre sikerültek.

2011. szept. 3. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!