Szeretnék egy olyan orvost találni pesten aki támogatja a kért, előre tervezett császármetszést!?
Nekem volt rá okom, hogy császárt kérjek, direkt így kerestem a terhesgondozásra és a szülésre orvost. Az volt az első kérdésem, hogy elvállalja e. Persze elmeséltem hozzá az előzményeket. Szerintem ha jó okod van rá, akkor az orvos is úgy áll hozzá. Nekem legalább is ezt tette.
Nevet nem szeretnék itt írni, nem biztos, hogy mindenki támogatja, lásd első válaszolót.
Neki üzenem, ha nem ismered a körülményeket, ekkor miért írsz ilyen negatív választ?
Első vagyok.
Talán ha leírnád a körülményeket akkor megérteném. Mert számomra érthetetlen hogy valaki miért akar előre császármetszést,ha nincs semmi problémája. Ha nem életmentő,és nincs veszélyben sem ő sem a baba.
Ha meg minden rendben akkor minek??? A kórházban,menet közben úgy is elválik hogy szükséges e a császár.
Ha az anyuka be van sz@rva a szüléstől vagy ne adj isten félti az alakját,vagy hasonlók akkor minek vállal gyereket? Mert én csak ezekre tudok gondolni! De bocs ha tévedek.
Amúgy én is császármetszéssel szültem,fájásgyengeség miatt,13hónapja.
valoban nem lehet tudni miért kéri.én is kérném lehet,mert az első császáros volt és félnék a hegszétválástól.
De ha csak azért mert fél a szüléstöl,akkor azt én is butaságnak tartom.
Akik simán szültek velem,semmi bajuk nem volt utána,én meg egy napig mozdulni is alig tudtam.
Szia!
Orvost találsz rá, csak meg kell fizetned. 15-20. hétig ráérsz orvost keresni.
Én is császárral szültem meg a kislányom, hosszú vajúdás után, mivel drasztikusan leesett a szívhangja, mikor megindult kifelé. (3x volt rátekeredve a köldökzsinór)
Én nagyon jól viseltem, amint lehetett felkeltem, és mentem a kicsihez. Engem nem viselt meg, fájt-fájt, de a babát a felkeléstől én láttam el. (első baba, egyedül, 1 ágyasba)
Ha nincs rá okod, gondold át, hogy valóban szeretnéd-e a császárt. Nagyon nem jó, hogy elviszik a babát, nem adják oda, a tejed is később indulhat be, de ez nem törvényszerű. (nekem másnap reggel már tejlázam volt) Én is rettegtem a szüléstől, de mikor elkezdődött, és boldogságomba sírtam, hogy VÉGRE! TALÁLKOZUNK! És vajúdás alatt mintha másik dimenzióba lennél. Nagyon gyorsan megy az idő. (nekem törlődött vagy 4 óra az OTT okozta fájdalom miatt)
Bárhogy is történik, én drukkolok, hogy könnyű, gyors szülésed legyen!
10 hós kislány anyukája
Köszönöm a segítő válaszokat, én is remélem hogy minden simán fog menni. Akár császáros lesz akár nem :)
Ui-ként üzenném azoknak akik flegmán és meg nem értően álltak hozzá, hogy inkább tartották volna meg maguknak a megjegyzéseiket, ha nem a kérdésre válaszolnak. Szíve joga szerintem eldönteni az embernek hogy hogyan szeretne szülni és hogy ő hogyan érez ennek kapcsán. Le a kalapom minden szülő nő előtt, én sem fikázok mást azért mert mondjuk otthon akar szülni stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!