Igaz, hogy a Margitba nem csinálnak beöntést, meg semmi fájdalomcsillapitot se adnak? Ezt hallottam.
Ez engem is érdekelne, úgyhogy bocs az off-ért, de ha írok, tudom követni a válaszokat :)
Ott fogsz szülni vagy még csak tervezed?
Én is ott szültem kétszer is. Mindkétszer volt beöntés és borotválás is. (Ami szerintem jó, a beöntés tényleg segít)
Elsőnél kaptam EDA-t, a saját orvosom kötötte be, másodiknál már nem volt rá idő, de még így is felajánlották, és be is kötötték volna, de megmondták, hogy igazából felesleges, mert mire hatna, úgyis meglesz a baba.
Én is a Margitban szültem, beöntész nem kaptam, mert 2x volt székletem már a kórházi vajúdás alatt.
Edát kaptam, mint ahogy mindenki más is, aki kért és nem volt orvosi ellenjavallata.
A Margit egyébként kifejezetten eda párti kh, biztosan rosszak az értesüléseid. Még a szülésfelkészítőn is sokat ajánlják, de a honlapjukon is megemlítik ezt.
Kétszer szültem a MargitbaN, 10 éve és tavaly márciusban. Akkor és most is volt beöntésem, 10 éve adtak, most kérdezték kérek-e és kértem.
Mind a kétszer kaptam EDA-t, másodszor egy vasárnapi napon (nőnap) szültem, a saját orvosom (nem anesztes) rakta be a kanült.
Azt adnak amit kérsz, nem erőltetnek rád semmit.
Én ültem labdán is, két adag eda között, hogy táguljak.
Egyágyas szülőszobák vannak, szól a zene, van zuhanyzó a szülőszobához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!