Rettegek a szüléstől! Hogyan tudnám legyőzni félelmeimet?
Pontosan, a végére, mikor már partra vetett bálnának érzed magad, úgy leszel vele, hogy csak már mehetnél szülni... :) Nekem a 35. hét környékén már semmi félelmem nem volt, csak jöjjön már ki, mert alig tudtam aludni, savasodtam, vizesedtem, nehezen mozogtam.
Nekem segített az orvos könyökléssel, de semmi negatívum nem maradt meg bennem, inkább örültem, hogy ennyivel is könnyebb, ugyanis eléggé kifáradtam a végére. Fájdalomcsillapítás nem volt, a vajúdást abszolút jól viseltem, csak elfáradtam, mert léggé elnyúlt. Összességében tök jó élmény maradt, ha nincs gátmetszésem, már másnap szültem volna a következőt. :))
Ja es meg annyi,h en feladtam az egeszet szules kozben... egyszeruen eldontottem h en ezt nem birom es ugy is meghalok.. vagy valam ilyesmi gondolta kapott el.. nem hittem el h en most szulok.. es ez miatt lassultak le a fajasok.. utolag bele gondolva.. tehat a psziches allapot en szerintem 100%an befolyasolja a szules!! Ne felj!lehet neked tok konnyu szulesed lesz es kivanom h az legyen.
Utolso valaszolo vtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!