Ti hogy döntenétek? Belemennétek "csak ezért" az indításba?
Figyelt kérdés
mára vagyok kiírva, úgy néz ki, túl fogom hordani a babámat :)
viszont az orvosom szerdán elutazik, így holnap burkot szeretne repeszteni.
Ti mit tennétek? baba körül minden rendben, minden vizsgálat jó lett, nyákdugó 2 napja jön, de fájásaim nincsenek, lepény tökéletes állapotban, így nem valószínű, hogy ma valami csoda folytán megreped.
Ti mit tennétek?
2016. aug. 8. 14:46
22/30 anonim válasza:
Én belemennék. De nekem az első szülésem ügyeletesnél egy horror volt. Őt is indították, de rossz volt az nst, akkor már 2 hete kórházban voltam, nem tudták az okát, egy újabb rossz nst után azt mondták, hogy szüljünk. Ekkor már 39+6 voltam. Így a másodiktól féltem, fogadtam dokit. Simán belementem volna, csak ő legyen ott velem. Végül hasonló okokból őt is indította, de ő volt ott.
24/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat4 képzeljétek, tervezett indítás (amibe úgy döntöttem, nem mentem volna bele) előtt 3 órával természetes úton megszületett a kisbabám :)
úgy látszik ő is megijedt :)
pocakosoknak boldog babavárást és könnyű szülést kívánok! :)
2016. aug. 13. 13:22
25/30 anonim válasza:
Gratulalok! Sok boldogsagot. Ugy latszik, tudjak a babak, hogy mikor kell kibujni es mi a jo nekik :)
26/30 anonim válasza:
Gratulálok!
Így volt a legjobb! 😀
29/30 Vilcsianyuja válasza:
Egészséget, boldogságot!
30/30 A kérdező kommentje:
köszönjük! :)
2016. aug. 15. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!