Ti hogy döntenétek? Belemennétek "csak ezért" az indításba?
mára vagyok kiírva, úgy néz ki, túl fogom hordani a babámat :)
viszont az orvosom szerdán elutazik, így holnap burkot szeretne repeszteni.
Ti mit tennétek? baba körül minden rendben, minden vizsgálat jó lett, nyákdugó 2 napja jön, de fájásaim nincsenek, lepény tökéletes állapotban, így nem valószínű, hogy ma valami csoda folytán megreped.
Ti mit tennétek?
szerintem jobban jár, ha a saját orvosa műti...
Mik az opciók?
- beindítja, term. megszületik - OK
- beindítja, császár olyan orvossal, akit ismersz - OK
- nem indít, beindul magától, ismeretlen orvos, term. szülés, szerencse kérdése - ez NEKEM nem ok
- nem indít, beindul, ismeretlen orvos, megműt - ez NEKEM nem ok
- nem indít, túlhordod, indítani kell, ismeretlen orvos, term.szülés - ez NEKEM nem ok
- nem indít, túlhordod, indítani kell, császár, ismeretlen orvos - NEKEM ez sem ok
felsoroltam a lehetőségeket, és leírtam hogy nekem mi OK és mi nem.... mi a fene ezen a 0%????
b...szátok meg...
miért kell egy SZEMÉLYES választ lepontozni?
Amúgy nem, nem pontoztam le senkit, nem stílusom.
én se pontoztalak le, nekem hasznos volt, mert azt kérdeztem, hogy te mit tennél.
mondjuk nekem nem lenne ok a császár, viszont a sima szülés idegen orvossal igen...
na és a túlhordás, hát egy hét múlva már itt lesz a dokim, szóval az is 2 oké akkor :)
tök jó, hogy írtál, mert így a holnapi indításos császár az egyetlen nem oké számomra.
azt hiszem nem élek ezzel e lehetőséggel.
igen, pont bennem is az merült fel, hogy mi lesz a szülés után? senki nem vizsgál majd meg? vagy minden nap más??? és ha gond van, kit hívhatok? hiszen a pénzt ezekre is adom, nem csak arra a pár órára míg megszülök
Szerintem bízz magatokban egy kicsit jobban.
Egy babát már megszültél hüvelyi úton probléma mentesen.
Miért ne menne ugyanez még egyszer?
Már azt is tudod, hogyan zajlik az egész, az orvos épp csak akkor csinál valamit, ha komplikáció van, ha minden simán megy, akkor szépen megszülöd orvos nélkül! (Mármint nyilván van bent egy orvos, de ha nincs gond, akkor az tényleg nem csinál semmit, csak nézi, protokoll szerint a kitolásra megy csak be.)
Szépen ügyesen megcsináljátok, ha beindul.
Ha meg trónol még egy darabig odabenn, akkor meg is várhatjátok azt az egy hetet, az sem lesz még túlhordás csak terminus túllépés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!