Ti hogy döntenétek? Belemennétek "csak ezért" az indításba?
mára vagyok kiírva, úgy néz ki, túl fogom hordani a babámat :)
viszont az orvosom szerdán elutazik, így holnap burkot szeretne repeszteni.
Ti mit tennétek? baba körül minden rendben, minden vizsgálat jó lett, nyákdugó 2 napja jön, de fájásaim nincsenek, lepény tökéletes állapotban, így nem valószínű, hogy ma valami csoda folytán megreped.
Ti mit tennétek?
Semmiképp nem mennék bele.
Akkor a legnagyobb az esély a komplikáció mentes szülésre, ha magától indul.
Mert aztán jön a fájásgyengeség, oxitocin, esetleg császár...
Ezeket jobb elkerülni!
Szomorú, hogy az orvos egyáltalán ilyen megoldást ajánl. Neki aztán tudnia kéne...
Arról nem is beszélve, hogy ez mennyire pénz szagú... :(
Szülnék ügyeletessel.
az a baj, hogy ti is azt írjátok, hogy miért fontoljam meg, miközben pontosan ezek miatt nem tudom mi lenne a jó!
2. gyerek, elsőnél szépen magától beindult és egy tökéletes, nem túl fájdalmas, nem túl hosszú szülésem volt :)
annyira szeretnék még egy ilyet! na de ha 1 hét múlva se jönne? vagy 2? és ha valami barbár állathoz kerülök? aki egy óra múlva tolna be a műtőbe, csak mert letelt a munkaideje?
nem ragaszkodnék én a saját orvosomhoz, de egy jó orvoshoz igen! megnyugtatna, ha egy ismerős lenne ott. na de csak azért mert elutazik?
de ugyanakkor meg tényleg 40.-et betöltöttem :/
egyszerűen nem tudom mit csináljak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!