Ha mondjuk kedden született a babátok császárral, pénteken mennétek haza. A nagymamánál laknátok és a mama vasárnapra családi ebédet szervezne. Ti mit szólnátok?
Ő szervezi, ő rendezi? Akkor igen. Ha én vagyok közben a házicseléd, akivel mindent csináltat, ugráltat, akkor nem.
2015. márc. 17. 22:28
2/21 anonim válasza:
Én tapintatosan szólnék a mamának,hogy ez nekem még korai,gyenge vagyok és a babának sem tenne jót ha idecsődülne a család.
2015. márc. 17. 22:28
3/21 anonim válasza:
Nem. Akkor sem, ha nem nekem kell ugrálni. Fenének hiányzik akkora társaság, pláne nem egyszerre. Én csak csendet és nyugalmat akartam, esetleg 1-1 embert egyszerre rövid időre, de csak nagyon közelállókat..
Ez a hátránya annak, ha mással együtt laksz és úgy szülsz nem döntheted el önállóan, hogy mit akarsz mi hogy legyen..
2015. márc. 17. 22:32
4/21 anonim válasza:
Csakis úgy mennék bele, hogy előre leszögezném, hogy ha elfáradtam és elvonulok pihenni, akkor ne zargassanak. Ez érvényes arra is, ha esetleg egyáltalán nem akarok kimenni.
2015. márc. 17. 22:41
5/21 anonim válasza:
elszigetelném a babámat, még a házi flórához is alkalmazkodnia kell, nemhogy egy vendégsereghez
2015. márc. 17. 22:52
6/21 anonim válasza:
Nekem hüvelyi szülésem volt, így nem tudom milyen a császár...de tuti nem vennék részt az ebéden. Bár nálunk eleve nem szerveznének családi ebédet.
2015. márc. 17. 22:52
7/21 anonim válasza:
Hát én még síma szülés után se rendezgetnék családi ebédet olyan korán. Szülés után legalább egy hét nyugalom legyen-de én inkább kettőt mondok. Nem vagy toppon szülés után ígyse-úgyse. Volt természetes és császáros szülésem is, a fenébe kívántam két hétig mindenkit. Hetekig nem szabad felkelni. Császár után meg nem nagyon kéne sokat asztalnál ülni se. Lehet nem is tudnál, ha akarnál se. Tegye át legalább 1 héttel későbbre. Én mindenkinek megmondtam, hogy majd szólok, ha jól vagyok. Mindenki tiszteletben tartotta. Aki szült már, megérti, ha nyugalomra vágysz utána.
2015. márc. 17. 22:55
8/21 anonim válasza:
Nem, semmilyen szülésnél sem. Kell a nyugalom és nem kell rögtön az első otthon töltött napon körbeugrálnia 20 embernek.
2015. márc. 17. 23:48
9/21 anonim válasza:
Mondjuk kicsivel több idő lelt el. Csütörtökön szültem, és utána héten vasárnap mentünk haza anyuékhoz ebédelni. Nekem nem volt. Csak ők voltak ketten, meg mi. A baba végigaludta.
2015. márc. 18. 05:37
10/21 anonim válasza:
nem..ott kezdodik.h 4 napra szamitottam aztan 10 napig bennt tartottakblaz miatt. szoval egyreszt nem.erdemes meszerveznie, mar ha szeretne h jelen legyunk.
masreszt a 6 hetet nem veletlen talaltak ki, szoptatsz ezerrel a szervezeted a tej eloallitasara koncentral, nem pedig arra, hogy 10 rokon elol vedje az immunrendszered.
harmadreszt meg, a korhazban lehetetlen pihenni, en hullakent jottem ki, de a babam 2 orankent szopizott, eselyem se volt otthon sem aludni, a melled csopog ossze vissza, en ulni se tudtam normalisan, ott a verzes is....egy szoval ha engem kerdezel passzold a dolgot..de persze nem vagyunk egyformak en biztos.nem utazgatnek 4 napossal csaladi ebedekre s pofatlansag az is ha valaki hozzad akar ebedet szervezni....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!