Ti belemennétek császár után egy családi ebédbe?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk kedden született a babátok császárral, pénteken mennétek haza. A nagymamánál laknátok és a mama vasárnapra családi ebédet szervezne. Ti mit szólnátok?2015. márc. 17. 22:24
21/21 anonim válasza:
Ha fizikailag jól is éreznéd magad, szerintem akkor sem lenne erőd/kedved ott jópofizni mindenkivel. Másrészt ami nagyon fontos, hogy a babára ilyenkor senki nem gondol? Újszülöttként annyi veszélynek van kitéve. Nyilván a rokonságnak ilyenkor elborul az agya, hozzánk is elég sokan jöttek az első napokban...ezt a részét is megértem, de nálunk volt fokozatosság, és nem egyszerre rohant le mindenki hosszabb időre. Szerintem beszéld meg a mamával, hogy egy kicsit halasztani kellene ezt a kajálást, a picire (ha már rád nem is) tekintettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!