Császár után házasélet. Nektek hogy ment?
Tegnap voltam kontrollon, dokim mindent rendben talált.
Párommal már kívántuk egymást nagyon de betartottuk a 6 hetet, nehogy bajom legyen.
tegnap összebújtunk, nagyon hiányzott már a párom, de nálam valami nem stimmelt.
nem tudtam kikapcsolni, attól féltem nem e nyílik szét valamelyim varrat, hiába mondta a doki h minden rendben nálam.
Tegnapi után rettegve gondolok a szexre. Párommal megbeszéltem, megértő típus, mondta h valahogy majd megoldjuk és ahol tud segít, de mégis úgy érzem ez az én harcom lesz magammal.
lehet, hogy a császár emlékei berögződtek ( elrontották az érzéstelenítöt, éreztem mindent) vagy tudatalatt félek nehogy megint terhes legyek vagy valami más lehet? Nem akarok kitolni a párommal, hogy nem tudok vele együtt lenni, tudom vannak alternatív megoldások de mindig nem lehet csak azt :) kívánom és nagyon szeretem, az nem lehet, hogy kihűlt a kapcsolatunk, de a szextől tegnap óta rettegek.
Terhességem előtt és alatt se volt gond, csak most.
Akinek volt ilyen "élménye", hogy tudott továbblépni? Mit csinált?
Köszönöm szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!