Szülés után a 6 hetes házasélet tilalmat van aki nem tartotta be? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Volt olyan anyuka, aki nem bírta kivárni a 6 hét végét, és hamarabb összebújt a párjával? Ha igen, mennyi idő után? A másik...ha van még bennem 2 varrat, okozhatna gondot szex közben? Tapasztalatok?2013. febr. 23. 16:32
1/14 anonim válasza:
Ha egy durva fertőzést szeretnél kapni és meddővé szeretnéd tenni magad, akkor csak nyugodtan!
Miért olyan nehéz kivárni a 6 hetet?
2/14 A kérdező kommentje:
Én komolyan mondom...nem értem! Erre az oldalra az emberek 80%-a nem segíteni jön fel, hanem durrogni! Ennyire élvezetes lekezelően "beszélni" másokkal? Vagy ennyire el vannak nyomva otthon, hogy itt élik ki magukat? Kedves első! Egyszerű kérdésemre, egyszerű választ kértem! És elsősorban tapasztalatot, olyantól, aki bizony nem bírta kivárni...szerintem nem én vagyok az egyetlen aki számolja a napokat, hogy nah mikor lehet már. Istenem...máglyára velem!...
2013. febr. 23. 17:30
3/14 anonim válasza:
Én meg komolyan válaszoltam, EÜs vagyok, hidd el hogy egyenes út a fertőzéshez és a meddőséghez. Csak próbálj rákérdezni egy nőgyógyásznál erre a kérdésre, hidd el ugyanezt fogja válaszolni. Nem véletlenül ajánlják a 6 hetet, komolyan, ne legyél már ilyen felelőtlen!
4/14 Denisa W. válasza:
Miután teljesen elmúlt a gyermekágyi vérzés/folyás, úgy kb. a 4-5. hét tájékán. Semmilyen kárunk nem származott belőle. (első baba után kivártuk, de pöccre) A varratról nem tudok mit mondani, nyilván az sem mindegy, hány hét telt el szülés óta, és hogy téged alapjáraton mennyire zavar. De hogyhogy benned van? Nem felszívódóval varrtak, vagy benned felejtették? Mert akkor meg kéne szabadulni tőle...
5/14 A kérdező kommentje:
Én ezt elhiszem, el is fogadom, de a "hangnemen" lehetne változtatni. Azért gondolom az orál nincs kizárva...? Kedves 4es! Köszönöm a választ! Nem tudom, hogy felszívódó-e vagy sem, varratszedésnél csak a csomókat vágta le a doki, ezért gondolom, hogy kilökődik magától. Egyébként 2 hete szültem, a védőnőnek is jeleztem a varratokat tegnap, nem mondta, hogy gond lenne az, hogy még bennem vannak.
2013. febr. 23. 17:52
6/14 anonim válasza:
Ha még van varrat, az nem 4-5 hét. Komolyan, ilyen könnyen szültél, hogy utána 1 héttel már ezen jár az eszed?
Ha ennyire nem bírod, pettingeljetek inkább, vagy orális szex.
Egyébként a tapasztalat azt mutatja, hogy a szülés utáni első nagy csalódás. Nekem kb. olyan volt, mintha megint elvette volna a szűzességemet.
7/14 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! "ha még van varrat az nem 4-5 hét"...ezt nem értem. Mint írtam, 2 hete szültem, és 2 varratot láttam még a hüvelyem bejáratánál. Én is olvasgatok most mindenfélét, ezért is gondolkoztam el rajta, hogy inkább maradunk az orálnál...a szexel pedig megvárjuk a 6 hetet. Egyébként második baba, nehezebb volt mint az első szülés, de a varratok helye nem fáj egyáltalán, vérzés az utóbbi 2-3 napban hol van, hol nincs, talán ezért vágyom annyira a szexre.
2013. febr. 23. 18:25
8/14 anonim válasza:
Szia!
Én is EÜ-s vagyok és anyuka is és én is azt mondom nektek hogy várjátok ki a hat hetet! Kell annyi idő még visszarendeződik minden és míg kialakul a hüvely természetes védelme újra!
9/14 Viktoria1978 válasza:
Sziasztok! Külföldön szültem most 1 hete, dokim azt mondta, hogy 3 het sex nelkül, de en biztos varok meg vele, amig a dokim azt nem mondja a hathetes kontrollon, hogy minden ok, ujra minden a regi.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 23. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!