Szülés után a 6 hetes házasélet tilalmat van aki nem tartotta be? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Volt olyan anyuka, aki nem bírta kivárni a 6 hét végét, és hamarabb összebújt a párjával? Ha igen, mennyi idő után? A másik...ha van még bennem 2 varrat, okozhatna gondot szex közben? Tapasztalatok?2013. febr. 23. 16:32
11/14 anonim válasza:
Nézd, császárral szültem és most számoltam ki, hogy mi már 2,5 hét után szexeltünk.. Teljesen jól éreztem magam, vérzés múlóban, szinte már nem is volt semmi. Kívántam a szexet, az összebújást a férjemmel, és nem lett belőle semmi bajom. Természetesen óvatosan csináltuk.
Én a testemre hallgattam.. nem az időt néztem... :)
12/14 anonim válasza:
Szia,
mi 5 hetet vártunk hüvelyi szülés után, de véreztem egy kicsit szex után! Meg is ilyedtem, hiszen sok volt a belső varratom. A 6 hetes kontrollon minden rendben volt, de legközelebb tuti kivárom a 6 hetet, szerintem is az a biztos.
13/14 anonim válasza:
Kedves 1-es EÜ-s válaszoló. Üzenem, hogy 4. héten szexeltünk és valószínűleg nem vagyok meddő, mert második babámat várjuk. Fertőzést nem kaptam, csak idegbajt a válaszok stílusától és megfogalmazásától.
14/14 Viktoria1978 válasza:
Sziasztok! En is szivesen bujnek össze a ferjemmel, de en kicsit felös vagyok, meg mindig bennem van a szüles összes masodperce. 2 hetes a kisfiam, igaz nem sokat alszik, de gondolataimban mar keszülök "szüzessegem" elvesztesere:) De mint mondtam, en varok mig a dokim azt nem mondja, hogy ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!