Aki gátvédelemmel szült, nem tágult ki túlságosan?
Milyen volt utána a házasélet?
Figyelt kérdés
Most beszéltem egy szülésznővel,aki azt mondta, nem érti, miért olyan felkapott a gátvédelem, amikor gátmetszés után szépen összevarrják a gátat, és sokkal szebb lesz, mint gátvédelem után. Gátvédelem után kitágult marad és nem lesz olyan jó a szex, aztán jönnek az anyukák pár év múlva plasztikáztatni. Tapasztalatokat várok.
2010. aug. 24. 14:40
1/9 anonim válasza:
Én gátvédelemmel szültem, 6 hét után mégis olyan volt, mintha újra elveszítettem volna a szüzességem. A férjem sem panaszkodott, sőt, azóta jobba szex (2 éve), szóval nem hiszem. Amúgy ez a szülés természetes módja, ha sikerül, akkor kevesebbet szenvedsz utána, de biztos, hogy semmi hátránya!
Egy szülésznő ilyet mondd?! Nem semmi!
2010. aug. 24. 14:53
2/9 anonim válasza:
Az első babámat gátmetszéssel zsültem, 6varratom volt kívűl, belül pedig 4! Nagyon fájt, igaz egy hét alatt rendbe jöttem, de azok a napok a kórházban.....az üléssel voltak gondok. Aztán a másodikat gátvédelemmel szültem, de már a 16héttől használtam gátmasszázs olajat, naponta 1x egészen addig amíg meg nem indult a szülés. Hihetetlen, de nem éreztem azt a durva feszítő érzést mint a fiamnál, pedig akkor vágtak rendesen. Semmi gond nem volt utána, tudtam ülni, menni, nem is éreztem, hogy szültem volna. most 23hetes vagyok, szintén gátvédelemmel szeretnék szülni, használom a 4.hónap óta az olajat. :)
2010. aug. 24. 15:04
3/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, az kimaradt,hogy nekem is olyan volt mind két szülésem után mint mikor elvesztettem a szűzességemet. :) És nagyon jó a sex, nem tágultam ki mint ahogyan azt sokan hiszik. :) Persze pár hétig nagyobb az ember lánya odalent, de amire mész a hat hetes controllra, már szépen össze vagy húzódva. :)
2010. aug. 24. 15:06
4/9 anonim válasza:
én is gátvédelemmel szültem. nem csináltam a gátmasszázst sem, mégsem repedtem egy picit sem. igaz, nem is volt 5 kg a babám csak 3,5, de első baba. egyáltalán nem tágultam ki, teljesen rendben van a szexuális életem is, a párom sem panaszkodott. szülés után az első hét volt gáz, akkor még minden fájt ott alul, de 10 nap elteltével kutya bajom nem volt, járólapoztunk meg fugáztunk a férjemmel. még csak 7 hónap telt el a szülés óta, de nem úgy néz ki, hogy plasztikázni kellene. szerintem ez inkább genetika kérdése, attól függ, hogy milyenek a szöveteid.
2010. aug. 24. 15:10
5/9 anonim válasza:
Ez a szuleszno egy barom! Miert ne terne vissza normal allapotaba a gat es a huvely? Megiscsak az a termeszetes, nem pedig a gatmetszes! Szerintem inkabb o lusta foglalkozni a gatvedelemmel szules kozben.
Kerdesre valaszolva: Nagyjabol 8 hettel a szules utan szeretkeztem eloszor a parommal, es semmi gondunk nem volt, nem maradtam kitagulva.
2010. aug. 24. 15:20
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Megnyugtattatok egy kicsit, első babámat várom, és annyifélét beszél mindenki, hogy nehéz eldönteni, mi a jó és mi nem.
2010. aug. 24. 15:54
7/9 anonim válasza:
ez a szar gatmetszes csak mo.-on rutin...nezdd meg nyugateuropaban mi a rata...szerintem a gatvedelem a termeszetes csak a szülesznönem kenyelmesebb, hogy nem kell a gatvedelemmel bajlodnia
2010. aug. 24. 16:19
8/9 anonim válasza:
A gátmetszés sintérmunka. Régen sem volt, és mégis megszültek a nők, csak ma már futószalagon megy ez is, nincs igazi bába tudású szülésznő, csak elvétve. Én a második gátvarrás után simán bepisiltem egy tüsszentéstől :((
Hosszú idő rendbetenni, és sosem lesz tökéletes.
2010. aug. 24. 18:16
9/9 anonim válasza:
Hát nem tudom,én nem tudok álláspontot foglalni a gátvédelemmel kapcsolatban,nekem volt gátmetszésem.Igaz ugyan,hogy eléggé fájt pár hétig,de még szülés után közvetlenül sem pisiltem be tüsszentésnél,pedig annyira fájt,hogy az ágyban alig bírtam megfordulni...Szex?Jobb,mint előtte:-) De nem értem,ha vki gátvédelemmel szül az annyival több meló,mintha nem azzal szülne?Szerintem azért a varrással is elbíbelődnek egy keveset,nem?Mivel másabb ha valaki gátvédelemmel szül?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!