Ti belemennétek császár után egy családi ebédbe?
vasárnap szültem,köv héten pénteken már nagytakarítottam. ha együtt laknánk velük,akkor belemennék,mert kedveskedni szeretne. a babát nem kell elvinni,és amúgyis azok az emberek veszik körül akik leülnek az ebédelni. szerintem örülj neki,hogy leülhetsz hamizni egy jót :)
persze ez csak az én álláspontom! ha te úgy érzed még nem vagy kész rá mert annyira fáj,kérd meg,hogy várjatok vele egy hetet. biztos megérti!
utolsó vagyok. most olvastam el a kommenteket,hogy jön a "vendégsereg". ha valóban át akar hívni a nagymama családtagokat,akkor ne menj bele. újszülött babához nem megyünk látogatóba.. főleg nem sokan.
ha ez a terve,akkor mond meg neki,hogy kedves,de talán majd 2-3 hét múlva. most amúgyis van valami vírus
Nálam ez nem függene a fizikai állapotomtól, úgyhogy mindegy hogyan szültem.
Egyszerűen a hátam közepére sem kívánnám az embereket főleg nem csoportosan. Az elvonulás sem ér semmit, főleg, ha nem valami több szárnnyal rendelkező kastélyban laktok, mert ha elvonulsz, akkor úgyis az megy majd, hogy mindenki rólad, meg a gyerekedről beszél, amit hallasz, ha a baba sír, akkor jaj miért sír nézzük már meg, menjünk be, ha nem sír, akkor biztos alszik, akkor miért nem jön ki az anyja a társaságunkba, hisz hozzájuk jöttünk, meg ne legyen már magányos meg blablabla. Ha már egyszer ajtón belülre jutnak úgysem lehet lerázni őket. Ezért nem szabad őket beereszteni, ha valakinek nem fűlik a foguk hozzá. Csak hát ilyen helyzetben sajnos beleszól a döntésbe a "mama".
NEM! Császár utáni napokban készülj nehezített mozgásra, fájdalmakra. Emellett szakad belőled a vér, fáradt vagy, igény szerint szoptatnál, ami olyakor sokáig is eltart. Szoptatni meg nyugalomban lehet normálisan.
A mama meg picit megbuggyant és elfelejtette azt az időt, amikor ő szült. Újszülötthöz és gyermekágyas nőhöz nem hívunk vendégsereget, családot! Főzzön szépen neked a nagyi, ha segíteni akar. A csládi összejövetelt meg tartogassátok a 6. hét utánra. A baba immunrendszere is éretlen, nincsen vendégségre szüksége.
Nem. Első hat hétben kértem, hogy csak a szűk család jöjjön.3 dédi nagymamák és testvérek. Véreztem nagyon fájt a hegem nehezen mozogtam.
Ráadásul még be nem áll a tejtermelésed folytik a tejed stb. Nekem pl jól esett, hogy miután kivették a varratomat egy nap többször zuhanyozhattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!