Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti hogy tudtatok felkészülni...

Ti hogy tudtatok felkészülni a szülésre lelkileg?

Figyelt kérdés

a hétre vagyok kiírva, de még mindig nem érzem, hogy kész vagyok. második baba, tudom kb mire számíthatok, lehet emiatt, de minden nap úgy ébredek, ha "csak még ne ma".

olyan lelkifurdalásom van, az elsővel már a 36. héten annyira izgatott voltam, annyira túl akartam rajta lenni, most meg valahogy nem tudok átbillenni a holdponton.

2016. aug. 1. 21:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Őszintén? Sehogy. Pedig én a betöltött 36.héttől már nagyon szerettem volna szülni menni :D Azttán meg bepánikoltam. Utólag vicces, de kb.38 hetesen még sírógörcsöt is kaptam, annyira féltem. Aztán, mikor elfolyt a magzatvíz (kb. akkor, amikor már kezdtem úgy érezni, hogy én sose szülök meg...), felpörögtek az események és nem aggódtam semmin.

Nem tudom, a 2. babával hogy lesz, de remélem, könnyebb lesz a terhesség vége lelkileg :)

Kitartás, és drukkolok neked!

2016. aug. 1. 22:55
 12/12 anonim ***** válasza:
A szülés egyszeri és megismételhetetlen út a gyermekeddel való találkozáshoz.Mindkettőtök számára fájlmas és egyben csodálatos.Élvezd minden percét.
2016. aug. 11. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!