Ti hogy tudtatok felkészülni a szülésre lelkileg?
a hétre vagyok kiírva, de még mindig nem érzem, hogy kész vagyok. második baba, tudom kb mire számíthatok, lehet emiatt, de minden nap úgy ébredek, ha "csak még ne ma".
olyan lelkifurdalásom van, az elsővel már a 36. héten annyira izgatott voltam, annyira túl akartam rajta lenni, most meg valahogy nem tudok átbillenni a holdponton.
Azt hogy tudsz felkészülni a szülésre sajnos ebben nem tudok értelmes választ adni.
De az ok lehet a felkészületlensegednek hogy már tudod mi a szülés, vajúdás,tolofajas.
Pont ezért nem tud felkészülni mert tudod mi vár rád, es pont ettől félsz.
Azzal nyugtasd magad,higy ezen jobb túl lenni. 1x letudod és kész,utanna megszűnik minden fájdalom.
holtpont! bocs, javított... :D
igen, szerintem is ez lehet, de érzem, hogy nagyon nem jó így :(
Búcsúztam a babától, hogy nemsokára találkozunk és tolja el magától a köldökzsinórt, stb., meg pakolásztam a cuccaim és szerveztem hogyan megyünk be és eldöntöttem, hogy szép volt, jó volt, de már nem akarok tovább terhes lenni már nem bírom(aludni nem tudtam mert hol az egyik csípőm fájt hol a másik, háton nem szabad, meg ödémásodtam és keményedtem egyfolytában)és étvágytalanság meg kedvtelenség miatt úgy éreztem, a babának is jobb lesz már kint és így is volt, mert inkább meg is született pár napon belül.
A kórházban még átfutott rajtam de jó lenne ha ez még nem a szülés lenne, nincs kedvem szülni...de egyből jött a másik gondolat, hogy pedig már terhesnek lenni sem akarok tovább.
Szóval jöjjön aminek jönnie kell, itt vagyok veled kisbabám, meg fogjuk csinálni :)
de jókat írtok, reménnyel tölt el :)
rákeresek erre a könyvre is, hátha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!