Hogyan indult be a szülés?
Figyelt kérdés
38 hkm vagyok,és érdekelne kinél, hogy indult meg a szülés.Hanyadik héten?Volt-e előjele?Hogyan zajlott? Minden érdekel ami a témával kapcsolatos.Már nagyon izgulok. Előre is köszönöm a válaszokat.2016. aug. 1. 08:46
11/13 anonim válasza:
40héten enyhe fájások, elfolyt a magzatviz, majd utána durva 2perces fájások, de 3ora múlva meglett a baba:)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönm szépen az eddigi válaszokat! Már nagyon nehéz a vége és egyre jobban izgulok,hogy indul majd az egész. Már pár hete vannak jóslóim és sokat keményedik a pocakom.:) Remélem hamar túlleszünk rajta. 10# neked könnyű szülést kívánok! :)
2016. aug. 1. 17:55
13/13 anonim válasza:
Semmi elojel,se kemenyedes,se joslok egyszer sem. 39+4. napon este tevezes kozben a semmibol ramtort egy hascsikaras szeru erzes, 5-6 perc mulva megegy aztan meg egy. Felhivtam a dokim aki alig akart hinni a fulenek mivel aznap delelott voltam nst-n ami semmi gyanusat nem mutatott. 20 perc mulva a korhazban voltunk,a doki tagra nyilt szemekkel nezett h ez konoly??hat mondom elegge mert 3 perces fajasaim vannak. Megvizsgalt es mondta h azonnal szuloszoba,mindjart itt a baba! Magzatvizem nem folyt el,doki repesztett burkot a szuloagyon. Fel oraval kesobb megvolt a baba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!