Hogyan indult be a szülés?
39+4 hetesen délelőtt láttam a nyákdugót és jóslófájásaim voltak de utóbbi 5 hétig mindennap így nem foglalkoztam vele, a nyákdugóval se mert úgy hallottam attól még lehetnek hetek is akár. Ezután folyamatos barnás folyásom lett, közben zuhanyoztam is és a "jóslófájásaim" hirtelen erősödtek. Azért csak aggasztott a barnázás így megnézettem magam, kórházban azt mondták tágulásos vérzés és menjek vissza rendszeres fájásokkal, erre hajnalban került sor és még innen is eltelt jópár óra, délelőtt 10-re bújt ki a fiam.
Nem volt előjele pl mindezt megelőző napon. A beindulás előtti éjjel 2 órán keresztül folyamatosan mozgott a fiam ami nagyon furcsa is volt, mégsem gondoltam, hogy már szülés miatt csinálhatja. Más nem volt, a szokásos jóslófájások csak de 5 hét után már nem gondoltam jelnek. :)
Elsővel 40 hét 0 napon indították, rossz NST miatt. Az elején lassan indult be a dolog, nem volt tágulás, császárnak ígérkezett, de végül természetesen jött világba a babám, valamivel több mint nyolc óra vajúdás után.
Második szülés 39 hét 2 naposan, éjszaka felkeltem, hogy vizet igyak és elfolyt a magzatvíz. Ez a szülés is kb. nyolc órát tartott.
Pont 38 hetes voltam, délben UH vizsgálat, doki mondja, még a közelében sem vagyok, 2 hét múlva menjek újra.
Aha... Mire hazaértem, az addig lusta, megfontolt baba kígyóként tekergett bennem egész délután. :) Este fájások, be a kórházba, közölték, hogy innen aznap már nem megyek én sehova.másnap hajnalra megszültem a lányom.
Most 37+2 vagyok, de ő nagyon aktív, tehát ugyanazok a kezdő jelek kilőve.
Viszont már jöhetne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!