34hetes kismama vagyok elsőbabámat várom és szüléstörtenetekre lennék kiváncsi. tudom mindenkinek más.. esetleg éreztétek hogy mikor fog jönni a picur? volt e napokkal előbb jele? stb.. köszi! :)
Semmi jele nem volt. 38+1 hetesen hajnalban 20-30 perces fájásokkal ébredtem, reggel bementünk a kórházba, délután 4-kor a szülőszobára, este fél 9-re lett meg.
Most vagyok 40 hetes második lánykával, nyákdugó elment, jósló fájások már vannak kb. másfél hete, minden este azt hiszem, szülni fogok hamarosan, 2111 a méhszájam és nem történik semmi...
2016. jan. 17. 17:07
2/9 anonim válasza:
Pont 39 hétre szültem. Előző este nem tudtam enni, nem voltam éhes. Aztán hajnali 2-kor alvásból felébredtem, és a következő pillanatban éreztem, hogy folyik a magzatvíz. Néhány óra az egész szülés, de nagyon fog fájni... Igazából ne foglalkozz vele mi lesz, pakold össze a holmidat, amit a kórházba szánsz. Inkább az utáni otthonlétre készülj fel már most is. Pl. hogyan kell szoptatni, ki főz rátok (mama, rendelsz kaját, mélyhűtőt telepakolni), stb.
2016. jan. 17. 17:40
3/9 A kérdező kommentje:
köszi. a csomag már összevan rakva.. ha menni kell csak fel kapom.. valószìnűleg mireliten fogunk egy darabig élni.. :) mamák messze vannak..
2016. jan. 17. 17:49
4/9 anonim válasza:
38+5 naposan elkezdett szivàrogni a magzatvíz, 5,5 óra múlva indultam el a kórhàzba, út közben kezdődtek az 5 perces fàjások. Semmi előjele nem volt, soha nem volt 1 jósló fàjàsom sem, nyàkdugóval sem talàlkoztam. Addig nem gondoltam komolyan hogy szülni fogok amíg be nem vittek a szülőszobàba...
Egyàltalàn nem éreztem hogy közeledik az idő, sem a kórhàzi csomag nem volt összekészítve, de még el sem lett kezdve a babaszoba... A vàsàrlàst màsnapra terveztük...
2016. jan. 17. 19:23
5/9 anonim válasza:
40+1 naposan reggel 6-kor elfolyt a magzatvizem, 7-re a kórházban voltunk. 8-tól kezdődtek a fájások és 13:31-kor megszületett a kislányunk.
Szerencse, hogy beindult a szülés. Vasárnap szültem. Mivel toxémiás voltam a 35.héttől, ha nem indult volna be spontán, másnap az orvosom indította volna.
2016. jan. 17. 21:00
6/9 anonim válasza:
Csak annyit "éreztem", hogy nem a kiírt napon jön. 38+6, előtte való napon rosszkedvű voltam és lassú. Barátnőm szerint furcsa voltam. A baba is lassú volt. Hajnalban érzetem egy pukkanást és onnantól 30 percenként jöttek a fájások 2 órán át, majd egyre sűrűbben. A víz nem folyt el, csak szivárgott, később megtudtam, hogy felső burokrepedés miatt. Délután már igen sűrű fájásaim voltak, 1 perceseknél eldöntötték, hogy császár lesz, mert nem tágultam semmire. Tolófájásoknál kaptam meg az érzéstelenítőt. 16 órát vajúdtam.
2016. jan. 18. 13:14
7/9 anonim válasza:
Előző vagyok, hetekkel előtte elment a nyákdugó, nagyon korán jóslóztam. A másodikkal szintén, ő sem a kiírt napon jött, hanem kicsit előbb.
2016. jan. 18. 13:16
8/9 A kérdező kommentje:
Én is azt érzem hogy a picur előbb fog jönni.. jóslóim már lassan 2hete vannak.. köszi a válaszokat! :)
2016. jan. 18. 17:43
9/9 anonim válasza:
40 hét 0 naposan a kórházban rossz NST értékek miatt a dokim beindította.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!